UltraSurf Browser letöltés | UltraSurf download free Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

UltraSurf

UltraSurf letöltés Az UltraSurf egy cenzúraellenes, a személyiségi jogok védelmére megalkotott szoftver, amely abban segíti felhasználóit, hogy korlátozások nélkül érhessenek el minden tartalmat az interneten. A cenzúrázott, tűzfalakkal védett tartalmakhoz HTTP proxyk használatával fér hozzá, felhasználóit pedig titkosítási protokollok segítségével védi. A program ingyenesen használható, kisméretű és Internet Explorer vagy Firefox kiegészítőként is alkalmazható.

Gyártó: UltraReach Internet Corp. U.S.A.
Megnevezés: UltraSurf
Verzió: 15.04
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 1.95 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 475
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.15 (10 szavazat)

Mi az UltraSurf?

A programot 2002-ben hozta létre Szilícium Völgy-beli fejlesztők egy csapata, akiknek célja az volt, hogy létrehozzanak egy eszközt a kínai nagy tűzfal ellenében. Az Ultrasurf egyszerre teszi lehetővé, hogy felhasználói hozzáférhessenek a cenzúrázott tartalmakhoz és elrejthessék személyazonosságukat. Nem csak Kínában és Tibetben népszerű, rengetegen töltötték le az arab tavasz idején az érintett országokban is. Sok biztonsági cég határozott úgy, hogy az Ultrasurf-öt kivétellistára veszik, így a vírusirtók és más biztonsági programok általában nem érzékelik malware-ként.

UltraSurf története

A program ingyenesen letölthető, mindössze egyetlen fájl telepítésére van szükség, ezután azonnal használatba vehető. A program indításakor automatikusan az Internet Explorert indítja el, ezt azonban átállíthatjuk Firefoxra is. Felhasználói felülete rendkívül egyszerű, azok számára sem okoz gondot, akik nem sokat tudnak a proxyk működéséről, mivel az IP-cím elrejtése automatikusan zajlik, ugyanakkor a rutinos felhasználók maguk is testre szabhatják a proxy-beállításokat, bár ezek eléggé korlátozottak.

UltraSurf Browser

Egyes biztonsági programok malware vagy trójai szoftverként érzékelhetik az Ultrasurf-öt a titkosított kommunikáció miatt.