TeamSpeak 3 letöltés magyar | TeamSpeak server Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

TeamSpeak

TeamSpeak letöltés A TeamSpeak egy ingyenesen letölthető online kommunikációs szoftver. Ez a VoIP program lehetővé teszi felhasználói számára, hogy bizalmas csatornákon keresztül élőszóban beszélgetést folytathassanak egymással, akárcsak egy telefonos konferenciahívás során. A szóbeli kommunikáció a játék során nagy előnyt jelent, hiszen így a játékosok kezét nem foglalja le a csetelés, így a reakcióidő is lecsökken. Használják az oktatásban is, tanórák online megtartására, de még az üzleti szférában is alkalmazzák.

Gyártó: TeamSpeak System Gmbh
Megnevezés: TeamSpeak
Verzió: 3.1.4
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 26.8 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
41 876
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.44 (42 szavazat)

Mi a TeamSpeak?

A TeamSpeak ingyenesen használható, nyilvános szervereken keresztül bonyolítja az adatforgalmat, amennyiben azonban komolyabb igényeink vannak, létrehozhatjuk saját szerverünket vagy bérelhetünk egyet a TeamSpeak hitelesített partnereitől. A rendszert az ingyenesen letölthető program egyszerű és könnyen használható kezelőfelülete segítségével vezérelhetjük. A szervereken chat csatornákat hozhatunk létre vagy csatlakozhatunk hozzájuk, ahol szabadon beszélhetünk a jelenlévőkkel.

TeamSpeak használata

A TeamSpeak jelenleg a Microsoft Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekkel kompatibilis. A TeamSpeak célközönsége az internetes játékok felhasználói. A szoftvert leggyakrabban az online játékok során használják koordinálására, csapatszintű kommunikációra és beszélgetésre. Használatához nem feltétlenül szükséges, ám igen hasznos a beépített mikrofonnal rendelkező headset.

TeamSpeak Chat

A szoftver angol nyelven elérhető, kisméretű, különösebb informatikai előképzettséget nem igényel. A TeamSpeak magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.