TeamSpeak 3 letöltés magyar | TeamSpeak server Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

TeamSpeak

TeamSpeak letöltés A TeamSpeak egy ingyenesen letölthető online kommunikációs szoftver. Ez a VoIP program lehetővé teszi felhasználói számára, hogy bizalmas csatornákon keresztül élőszóban beszélgetést folytathassanak egymással, akárcsak egy telefonos konferenciahívás során. A szóbeli kommunikáció a játék során nagy előnyt jelent, hiszen így a játékosok kezét nem foglalja le a csetelés, így a reakcióidő is lecsökken. Használják az oktatásban is, tanórák online megtartására, de még az üzleti szférában is alkalmazzák.

Gyártó: TeamSpeak System Gmbh
Megnevezés: TeamSpeak
Verzió: 3.1.4
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 26.8 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
42 572
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.44 (42 szavazat)

Mi a TeamSpeak?

A TeamSpeak ingyenesen használható, nyilvános szervereken keresztül bonyolítja az adatforgalmat, amennyiben azonban komolyabb igényeink vannak, létrehozhatjuk saját szerverünket vagy bérelhetünk egyet a TeamSpeak hitelesített partnereitől. A rendszert az ingyenesen letölthető program egyszerű és könnyen használható kezelőfelülete segítségével vezérelhetjük. A szervereken chat csatornákat hozhatunk létre vagy csatlakozhatunk hozzájuk, ahol szabadon beszélhetünk a jelenlévőkkel.

TeamSpeak használata

A TeamSpeak jelenleg a Microsoft Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekkel kompatibilis. A TeamSpeak célközönsége az internetes játékok felhasználói. A szoftvert leggyakrabban az online játékok során használják koordinálására, csapatszintű kommunikációra és beszélgetésre. Használatához nem feltétlenül szükséges, ám igen hasznos a beépített mikrofonnal rendelkező headset.

TeamSpeak Chat

A szoftver angol nyelven elérhető, kisméretű, különösebb informatikai előképzettséget nem igényel. A TeamSpeak magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.