TeamSpeak 3 letöltés magyar | Free TeamSpeak letöltés

 
Ingyenes programok információs portálja

TeamSpeak

TeamSpeak letöltés

A TeamSpeak egy ingyenesen letölthető online kommunikációs szoftver. Ez a VoIP program lehetővé teszi felhasználói számára, hogy bizalmas csatornákon keresztül élőszóban beszélgetést folytathassanak egymással, akárcsak egy telefonos konferenciahívás során. A szóbeli kommunikáció a játék során nagy előnyt jelent, hiszen így a játékosok kezét nem foglalja le a csetelés, így a reakcióidő is lecsökken. Használják az oktatásban is, tanórák online megtartására, de még az üzleti szférában is alkalmazzák.

Gyártó: TeamSpeak System Gmbh
Megnevezés: TeamSpeak
Verzió: 3.0.16
Frissítés:
2014.12.09.
Fájlméret: 26.8 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / Windows 98 / Win 2000 / Windows Vista / Windows Me / Windows XP / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
30262
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.53 (33 szavazat)

Mi a TeamSpeak?

A TeamSpeak ingyenesen használható, nyilvános szervereken keresztül bonyolítja az adatforgalmat, amennyiben azonban komolyabb igényeink vannak, létrehozhatjuk saját szerverünket vagy bérelhetünk egyet a TeamSpeak hitelesített partnereitől. A rendszert az ingyenesen letölthető program egyszerű és könnyen használható kezelőfelülete segítségével vezérelhetjük. A szervereken chat csatornákat hozhatunk létre vagy csatlakozhatunk hozzájuk, ahol szabadon beszélhetünk a jelenlévőkkel. Továbbiak a gyártó honlapján. A program legfrissebb verziójához ugrás a letöltés oldalra.

TeamSpeak használata

A TeamSpeak jelenleg a Microsoft Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekkel kompatibilis. A TeamSpeak célközönsége az internetes játékok felhasználói. A szoftvert leggyakrabban az online játékok során használják koordinálására, csapatszintű kommunikációra és beszélgetésre. Használatához nem feltétlenül szükséges, ám igen hasznos a beépített mikrofonnal rendelkező headset.

A szoftver angol nyelven elérhető, kisméretű, különösebb informatikai előképzettséget nem igényel.