StyleCapture letöltés ingyen | Style Capture download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

StyleCapture

StyleCapture letöltés A StyleCapture egy ingyenesen letölthető képlopó program, amely segítségével a képernyő bármely részéről felvételt készíthetünk. Lehetőségünk van nem csak az asztalról, de aktív ablakokról is felvételt készíteni, akár több monitoron dolgozva is. A program számos képformátumot támogat, amelyekbe a felvételeket elmenthetjük és azokat képszerkesztő programokban megnyithatjuk. A szoftver több nyelven, köztük magyarul is elérhető.

Gyártó: Hornil Co.
Megnevezés: StyleCapture
Verzió: 1.2.1.0
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 2.69 MB
Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 912
Kategória: Fotó & Kép
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.63 (4 szavazat)

Mi a StyleCapture?

A SytyleCapture egy igen egyszerűen használható képlopó program, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítsen a felhasználóknak felvételeket készíteni a képernyőről. Lehetőségünk van arra is, hogy az elmentett képeket például e-mailbe illesztve megosszuk vagy megnyissuk a StylePix képszerkesztőben, és ott kedvünkre módosíthassuk. A szoftver kezelése kézenfekvő, s magyar nyelven is elérhető, így akár felhasználói szintű ismeretekkel rendelkezők is problémamentesen használhatják. Futtatható Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszereken, erőforrásigénye rendkívül alacsony.

StyleCapture funkciók

A program segítségével gyakorlatilag a képernyő bármely részéről pillanatok alatt felvételt készíthetünk. Lehetőségünk van aktív ablakokat is megörökíteni, egyszerre több képernyőn dolgozva, a nagyítás funkciós segítségével pedig precízen kiválaszthatjuk a megörökítendő tartományt. A program png, jpg, tif, bmp, ico, jpc, pcx, tga, tif, ico, jpc, jp2, pcx, pgx, pnm, pgm, ppm, ras, ska, wmf formátumban képes a képeket elmenteni, s azokat megnyithatjuk testvérprogramjában, a StylePix képszerkesztőben módosítás céljából.

StyleCapture

A beállítások segítségével meghatározhatjuk a program viselkedését és gyorsbillentyűket is használhatunk (például PrtScr az azonnali felvételkészítéshez).