Spotify ingyenes letöltés | Spotify online zene hallgatás

 
Ingyenes programok információs portálja

Spotify

spotify A Spotify zenegyűjtemény felrázta a zenevilágot. Fizetnünk sem kell érte, az ingyenes szolgáltatás szinte végtelenített és személyre szabott zenei listákat kínál. Állítsuk véletlenszerű lejátszásra, és magunk is meglepődünk, a Spotify milyen jól eltalálja a zenei ízlésünk. Miért érdemes telepíteni? Mert a nagy kedvencek mellett eddig számunkra ismeretlen, ám fantasztikus dalokkal találkozhatunk. A streaming zeneszolgáltatóval a világ bármelyik zeneszáma ingyenesen elérhető. Ezt kár lenne kihagyni.

Gyártó: Spotify AB
Megnevezés: Spotify
Verzió: 1.0.20.101
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 46.2 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
507
Kategória: Zene & Hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Spotify?

A Spotify naprakészen tartja a zenerajongókat. A felületén keresztül a legendák mellett a fiatal, feltörekvő tehetségek is szót kapnak. Élvezzük a régi és az új kedvenceinket ezzel a zenei gyűjteménnyel, amelyet a program a felhasználók zenehallgatási szokásához szab. Mindig személyre szóló lejátszást kínál fel a Spotify, ahol a nekünk tetsző számokat megcsillagozhatjuk, illetve azonnal hozzárendelhetjük egy listához. Keressük meg a stílusunkhoz közel álló Spotify-használókat, böngésszünk a favorit zeneszámaikból, kövessük a napi tevékenységüket. A saját listánkat is megoszthatjuk az érdeklődőkkel, így, akár új ismerősökre, barátokra is szert tehetünk. A Spotify letisztult felületet és szép grafikát kínál, ahol a kezdő felhasználó is néhány nap alatt felfedezi a legjobb funkciókat. Az ingyenes zenehallgatás úttörője lett a Spotify!

Spotify használata

Bármelyik kedvenc előadók zeneszáma ingyenesen elérhető a Spotify programon keresztül. Telepítsük, hogy megújítsuk a zenehallgatási szokásainkat. A streaming szolgáltató ugyanis saját lejátszási listát kínál minden felhasználójának. A betöltött dalhoz minden esetben megkapjuk a cd-borító képet, valamint a legfontosabb adatokat is. Minél tudatosabban formáljuk a saját magunk szerkesztette zenei listát, a Spotify annál precízebben állítja össze a felkínált hanganyagokat.

Kiváló keresőt készítettek a fejlesztők a zenerajongóknak. Az előadói albumokat azonban nem lehet betallózni a lejátszási felületre, csak egy konkrét zeneszámot indíthatunk el. A Spotify zene gyűjtemény fizetős változata extra funkciókat kínál a többletért cserébe. Néhány euróért már offline módban is meghallgathatjuk a számokat. Kiváló hangminőségben érhetünk el minden hanganyagot, korlátlan számú átugrással. Ám, az ingyenes változat is hatalmas bázissal rendelkezik, a zenékért cserébe talán még a reklámokat is jó szívvel bocsájtjuk meg a cégnek. A lejátszási listáinkat összehangolhatjuk a különböző felületekkel, így mindegy, hogy számítógépről vagy androidos telefonról csatlakozunk a Spotify-ra, ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk korábban a zenehallgatást.