SMPlayer letöltés magyar ingyen | SMPlayer download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

SMPlayer

SMPlayer letöltés Az SMPlayer egy a KMPlayer alapjaira épülő, ingyenesen használható, nyílt forráskódú multimédia program. Segítségével számtalan médiaformátumot lejátszhatunk, kényelmi funkciói pedig igazán különlegessé teszik. A program számos integrált codec-kel rendelkezik, az új kódekeket pedig folyamatosan frissíti, így könnyen elboldogul a média állományokkal. Elérhető Windows és Linux operációs rendszerekre is.

Gyártó: Ricardo Villalba
Megnevezés: SMPlayer
Verzió: 16.1.0
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 21.6 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
4 493
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.89 (9 szavazat)

Mi az SMPlayer?

A program elsősorban az MPlayer front-endjeként szolgál. Nyílt forráskódú, így a fejlesztők szabadon szerkeszthetik a programot és gyárthatnak hozzá plugineket. Képes gyakorlatilag az összes médiaformátum kezelésére és lejátszására, amit nagy részben rendkívüli integrált kodek gyűjteményének köszönhet, külső kodekek telepítésére így gyakorlatilag egyáltalán nincsen szükség használatakor. Kezelése rendkívül egyszerű és magától értetődő, beállításai igen sokrétűek és megjelenése is tetszés szerin változtatható a különféle skin-eknek hála. A szoftver teljes verziója térítésmentesen felhasználható. Windows 64bit, portable és még több verzió található a gyártó honlapján.

BSPLayer használata

A szoftver képes minden jelentős formátum lejátszására, kodekek telepítése nélkül. A program számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így például képes megjegyezni minden egyes lejátszott fájl egyéni beállításait, mint például az alkalmazott effekteket vagy azt, hogy honnan kell folytatni a lejátszást. Változtathatjuk a film méretarányait, screenshot-okat készíthetünk az éppen lejátszott filmekről, valamint betölthetünk magyar feliratokat illetve 5.1-es hangfájlokat.

SMPlayer

Beállíthatjuk a lejátszás sebességét, alkalmazhatunk audio szűrőket, beállíthatjuk a feliratok megjelenítésének módját is.