Sim Aquarium letöltés ingyen | Sim Aquarium 3d képernyővédő

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Sim Aquarium

sim aquarium A Sim Aquarium egy ingyenes képernyővédő program. Feltehetően senki számára nem ismeretlen az akvárium, mely kezdetben televíziós adásszünet jelzőként jelent meg, később pedig képernyővédőként. A Sim Aquarium alkalmazás ezeknek a régimódi programoknak adja egy megújult, háromdimenziós alternatíváját. A hihetetlen aprólékossággal kidolgozott mozgókép ideális képernyővédő stresszes környezetben, tökéletesen relaxálja, kikapcsolja a felhasználót.

Gyártó: Ladislav Vojnic
Megnevezés: Sim Aquarium
Verzió: 3.8.68
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 37.9 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
5 337
Kategória: Munkaasztal / Képernyőkímélő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.73 (13 szavazat)

Mi a Sim Aquarium?

A Sim Aquarium tulajdonképpen egy új generációs háttérkép és képernyővédő: nem csak háromdimenziós és mozog, ráadásul tökéletesen ellazít, miközben szórakoztató elfoglaltság. A képernyőn úszkáló halakat ugyanis az egérrel meg is érintheti a felhasználó az orruknál vagy éppen a farkuknál. Ekkor a halak vagy megdermednek egy pillanatra, vagy kilőnek és biztonságos fedezék után néznek. Emellett a virtuális akvárium halait meg is lehet etetni, viszont ilyen szempontból kevéssé realisztikus: a virtuális halkolónia akkor is életben marad, ha a felhasználó nem eteti őket rendszeresen.

Sim Aquarium funkciói

A program keretében megjelentetett mozgókép teljes mértékben testreszabható. A telepítést követően a felhasználó eldöntheti, hogy csupán képernyővédőként szeretné-e alkalmazni az akváriumot vagy interaktív háttérképként is. Emellett négy elképesztő részletességgel kidolgozott, bonyolult háttér közül lehet választani, a kiválasztott akváriumot pedig 30 különböző halfajjal és akár maximum 100 különböző hallal is be lehet népesíteni. Az ingyenes verzióban bizonyos korlátozásokkal elérhetőek a komponensek.

Sim Aquarium

A halfajok érdekessége, hogy megjelenésük és jellegzetes mozgásuk is alaposan ki van dolgozva, ráadásul a program tökéletesen élethűen adja vissza a víz alatti világ hullámzó mozgását, valamint a fény és az árnyék játékát.