Képernyőkímélő programok

Ingyenesen letölthető látványos képernyőkímélő programok, melyek feldobják a mindennapi számítógép használatot. A képernyővédők elsősorban arra hivatottak, hogy növeljék a monitorok élettartalmát, de emellett szórakoztatóak is lehetnek.

Free Fire Screensaver

firescreensaver A Free Fire Screensaver a Fantastic Flame egyszerűsített és ingyenes változata. A Free Fire Screensaver funkciói közé tartoznak a valósághű tűzeffektusok, valamint a lehetőség, hogy bármilyen zenét kiválasszunk a képernyő-pihentető mellé. Emellett bármikor rögzíthetünk képet a képernyő-pihentetőről, miközben az alig veszi igénybe számítógépünk erőforrásait. A tűz rajongóinak ajánlott ez az alkalmazás, amelynek segítségével pillanatok alatt lángra lobbanthatjuk számítógépünket.

Sim Aquarium

sim aquarium A Sim Aquarium egy ingyenes képernyővédő program. Feltehetően senki számára nem ismeretlen az akvárium, mely kezdetben televíziós adásszünet jelzőként jelent meg, később pedig képernyővédőként. A Sim Aquarium alkalmazás ezeknek a régimódi programoknak adja egy megújult, háromdimenziós alternatíváját. A hihetetlen aprólékossággal kidolgozott mozgókép ideális képernyővédő stresszes környezetben, tökéletesen relaxálja, kikapcsolja a felhasználót.