RoboForm letöltés magyar | RoboForm download Chrome

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

RoboForm

roboform A RoboForm ingyenes jelszókezelő hihetetlenül megkönnyíti az adataink védelmét. Akár egyetlen kattintással anélkül beléphetünk a bankfiókunkba, hogy beírtuk volna a jelszónkat, mert a profi program nemcsak megjegyzi helyettünk, de biztonságos módon tárolja is azt. Így több időnk marad a böngészésre, és akkor sincs gond, ha épp nem jut eszünkbe a jelszavunk. Pedig sokszor kerültünk már kellemetlen helyzetbe, ugye? Próbáljuk ki, milyen egyszerű a RoboFormmal, telepítsük most!

Gyártó: Siber Systems, Inc.
Megnevezés: RoboForm
Verzió: 7.9.19
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 17.6 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
301
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a RoboForm?

A jelszóvédett felületeken sokkal nagyobb biztonságban tárolhatjuk az adatainkat, azonban ez mit sem ér, ha mi elfelejtjük a legfontosabb kódjainkat. A RoboForm jelszómenedzser leveszi rólunk ezt a terhet: megjegyzi helyettünk, és a remekül kiépített könyvjelző rendszerével segíti a felhasználást. Nincs más dolgunk, mint elmenteni a jelszót, és, amint visszatérünk a megjelölt oldalra, automatikusan beléptet bennünket a RoboForm. Ingyenes, gyors, mégis biztonságos megoldást kínál, mindegy, hogy az e-mail fiókunkról, vagy egyéb webes regisztrációinkról legyen szó. Sokkal egyszerűbbé válnak a webshopos vásárlásaink is, hiszen végre elhagyhatjuk a jelszómegadást. Egy lépésben megoldhatunk mindent. A felhasználói élményt tovább emeli, hogy szinkronizációval hozzájuthatunk a legújabb szoftver-frissítésekhez is.

RoboForm használata

A RoboForm jelszókezelő okos program, amely rendkívül kevés helyet foglal a számítógépünkön. A telepítése bárki számára egyszerűen elvégezhető, a letisztult felület pedig segíti a kezdő felhasználókat is. A letöltést követően keressük meg a RoboForm zöld színű ikonját a böngésző fejlécében. Ezen keresztül menthetjük el az aktuális oldalhoz tartozó jelszavainkat, hogy később egy kattintásra már önmagától aktiválódhasson. Rögzítsük ezzel a programmal a fontos kódjainkat, hogy gyorsabban, mégis biztonságosan szörfölhessünk az interneten.

A jelszóvédelem az online vásárlásunkat is felpörgeti, hiszen nincs szükség már a hosszas adatkitöltésekre. A RoboForm segítségével minden fontos információt egy kattintással bemásolhatunk. Használjuk kényelmesebben a személyi számítógépünket, táblagépünket, de fokozhatjuk vele az androidos mobiltelefonunk felhasználói élményét is. Bárhol és bármikor aktiválhatjuk a jelszómenedzsert, amely megfelelő módon gondoskodik a személyes vagy akár a munkahelyünk legfontosabb kódjairól is. Az egyik legnépszerűbb hálózat támogató program, ráadásul ingyenesen telepíthető.