Rapid Typing letöltés magyar | Rapid Typing download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Rapid Typing Software

rapid-typing A Rapid Typing Software egy könnyen elsajátítható gépírás oktató program, amely a tanulást játékossá teszi a számunkra. A Rapid Typing az egyik legismertebb ingyenes tízujjas írógép tanuló szoftver, ami a több nyelv mellett már magyar nyelven is használható. Gyorsan és hatékonyan vehetünk gépírás leckéket ezzel a sokoldalú és közkedvelt oktatóprogrammal.

Gyártó: Typing Tutor Labs.
Megnevezés: Rapid Typing Software
Verzió: 5.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 9.05 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 006
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (3 szavazat)

Mi a Rapid Typing Software?

Az ingyenesen felhasználható magyar nyelvű Rapid Typing Software segítségével hamar megtanulhatjuk a tízujjas gépelés rejtelmeit. Ez a technika sok időt megspórolhat nekünk, hiszen akár harmadára is csökkenthetjük a gépeléssel eltöltött időt. Egy levél akár több száz szóból is állhat, amit két ujjal igen nehézkes megírni. Ez a remek alkalmazás különböző játékokkal könnyíti a tanulást. A program használata bárki számára egyszerű, nem kell hozzá nagy számítógépes tudás.

Rapid Typing Software használata

Csomagoljuk ki a letöltött zip fájlt és telepítsük az alkalmazást. Majd a benne lévő zip kiterjesztésű magyar csomag tartalmát másoljuk be a feltelepült program mappába. A Rapid Typing felhasználói felülete elsőre csicsásnak tűnhet, de változtathatunk a hátteren illetve a színeken is. Több nehézségi szintet állíthatunk be a gyakorlatokhoz. A gépírás során ejtett hibákat a program megjegyzi, így később kielemezhetjük azokat. Az "asdf jklé" kifejezést biztos gyakran hallottuk már. Ha rátesszük hüvelyujjainkat a "space" hosszú billentyűre, a többi ujjunkat pedig balról jobbra sorra a fenti 8 betűre, már kezdhetjük is a gyakorlást. A program szórakoztató módon, játékosan segíti a gépírást. A súgó magyarosítását Petrovics Sándornak köszönhetjük.

Rapid Typing Software

Tanuld meg ezzel az ingyenes szoftverrel, hogy használd hatékonyan és gyorsan billentyűzeted. További információk a gyártó hivatalos honlapján.