Rapid Typing letöltés magyar | Rapid Typing download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Rapid Typing Software

rapid-typing A Rapid Typing Software egy könnyen elsajátítható gépírás oktató program, amely a tanulást játékossá teszi a számunkra. A Rapid Typing az egyik legismertebb ingyenes tízujjas írógép tanuló szoftver, ami a több nyelv mellett már magyar nyelven is használható. Gyorsan és hatékonyan vehetünk gépírás leckéket ezzel a sokoldalú és közkedvelt oktatóprogrammal.

Gyártó: Typing Tutor Labs.
Megnevezés: Rapid Typing Software
Verzió: 5.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 9.05 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 175
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (3 szavazat)

Mi a Rapid Typing Software?

Az ingyenesen felhasználható magyar nyelvű Rapid Typing Software segítségével hamar megtanulhatjuk a tízujjas gépelés rejtelmeit. Ez a technika sok időt megspórolhat nekünk, hiszen akár harmadára is csökkenthetjük a gépeléssel eltöltött időt. Egy levél akár több száz szóból is állhat, amit két ujjal igen nehézkes megírni. Ez a remek alkalmazás különböző játékokkal könnyíti a tanulást. A program használata bárki számára egyszerű, nem kell hozzá nagy számítógépes tudás.

Rapid Typing Software használata

Csomagoljuk ki a letöltött zip fájlt és telepítsük az alkalmazást. Majd a benne lévő zip kiterjesztésű magyar csomag tartalmát másoljuk be a feltelepült program mappába. A Rapid Typing felhasználói felülete elsőre csicsásnak tűnhet, de változtathatunk a hátteren illetve a színeken is. Több nehézségi szintet állíthatunk be a gyakorlatokhoz. A gépírás során ejtett hibákat a program megjegyzi, így később kielemezhetjük azokat. Az "asdf jklé" kifejezést biztos gyakran hallottuk már. Ha rátesszük hüvelyujjainkat a "space" hosszú billentyűre, a többi ujjunkat pedig balról jobbra sorra a fenti 8 betűre, már kezdhetjük is a gyakorlást. A program szórakoztató módon, játékosan segíti a gépírást. A súgó magyarosítását Petrovics Sándornak köszönhetjük.

Rapid Typing Software

Tanuld meg ezzel az ingyenes szoftverrel, hogy használd hatékonyan és gyorsan billentyűzeted. További információk a gyártó hivatalos honlapján.