PuTTY letöltés magyarul ingyen | PuTTY ssh portable download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A felvett videómat hova menti a videózás után? Kerestem már a gépen mindenhol, de nem találtam. Mit kell beállítani vagy hova menti? Előre is köszönöm a segítséget! Download: Camstudio 2.1

PuTTY

putty_logo A PuTTY egy freeware Telnet és SSH kliens Windowsra, amely segítségével biztonságos vonalon keresztül léphetünk kapcsolatba távoli számítógépekkel. A szoftver kódolt kapcsolaton keresztül, tehát biztonságosan képes a távoli gépeket elérni, az SSH titkosítókulcsot és protokollverziót pedig magunk állíthatjuk be. Így tehát bárhol tartózkodjunk is, biztonságos módon férhetünk hozzá az otthoni vagy munkahelyi gépünkön tárolt fájlokhoz, adatokhoz.

Gyártó: Simon Tatham
Megnevezés: PuTTY SSH
Verzió: 0.66
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 484 KB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 341
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a PuTTY?

A PuTTY teljesen ingyenes, freeware program, amelynek letöltése igen rövid időt vesz igénybe, helyet szinte nem is foglal, és erőforrás-felhasználása is a lehető legminimálisabb. A program használata feltételez bizonyos komolyabb szintű felhasználói ismereteket, a beállítások testreszabásánál arra is szükségünk lehet, hogy külső segítséget vegyünk igénybe a kapcsolat teljes biztonsága és a szoftver működőképessége érdekében. Amennyiben erre szükségünk lenne, az interneten rengeteg útmutató található, amelyek igen részletesen tárgyalják a program használatát és a különböző preferenciák beállításait.

PuTTY SSH használata

A PuTTY SSH kliens számos funkcióval rendelkezik. A host-okat és preferenciákat eltárolja, ha később szükségünk lenne rájuk. Parancssori SCP és SFTP kliensekkel („pscp” és „psftp”) rendelkezik. Beállításainkat a program minden esetben megőrzi, így használata meglehetősen kényelmes.

PuTTY

A kapcsolatot a PuTTY 1024 bites titkosítással látja el, így gyakorlatilag lehetetlen, hogy illetéktelen harmadik fél bármilyen információhoz hozzáférjen.