PuTTY letöltés magyarul ingyen | PuTTY ssh portable download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

PuTTY

putty_logo A PuTTY egy freeware Telnet és SSH kliens Windowsra, amely segítségével biztonságos vonalon keresztül léphetünk kapcsolatba távoli számítógépekkel. A szoftver kódolt kapcsolaton keresztül, tehát biztonságosan képes a távoli gépeket elérni, az SSH titkosítókulcsot és protokollverziót pedig magunk állíthatjuk be. Így tehát bárhol tartózkodjunk is, biztonságos módon férhetünk hozzá az otthoni vagy munkahelyi gépünkön tárolt fájlokhoz, adatokhoz.

Gyártó: Simon Tatham
Megnevezés: PuTTY SSH
Verzió: 0.66
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 484 KB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 078
Kategória: Hálózat & Internet
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a PuTTY?

A PuTTY teljesen ingyenes, freeware program, amelynek letöltése igen rövid időt vesz igénybe, helyet szinte nem is foglal, és erőforrás-felhasználása is a lehető legminimálisabb. A program használata feltételez bizonyos komolyabb szintű felhasználói ismereteket, a beállítások testreszabásánál arra is szükségünk lehet, hogy külső segítséget vegyünk igénybe a kapcsolat teljes biztonsága és a szoftver működőképessége érdekében. Amennyiben erre szükségünk lenne, az interneten rengeteg útmutató található, amelyek igen részletesen tárgyalják a program használatát és a különböző preferenciák beállításait.

PuTTY SSH használata

A PuTTY SSH kliens számos funkcióval rendelkezik. A host-okat és preferenciákat eltárolja, ha később szükségünk lenne rájuk. Parancssori SCP és SFTP kliensekkel („pscp” és „psftp”) rendelkezik. Beállításainkat a program minden esetben megőrzi, így használata meglehetősen kényelmes.

PuTTY

A kapcsolatot a PuTTY 1024 bites titkosítással látja el, így gyakorlatilag lehetetlen, hogy illetéktelen harmadik fél bármilyen információhoz hozzáférjen.