Szoftver Hotel

 
Ingyenes programok információs portálja

Free FLAC to MP3

flactomp3

A Free FLAC to MP3 könnyen, gyorsan és hatékonyan átalakítja fájljait, de oda kell figyelni, hogy ne telepítsük a fölöslegesen felajánlott programokat. A program segítségével több fájlt is könnyedén átalakíthatunk, és felhasználóbarát felületének köszönhetően a legtapasztalatlanabbak is könnyedén kiismerik magukat. A Free FLAC to MP3 elvégzi a feladatát, de csupán töredékét képes elvégezni a hozzá hasonló programok műveleteinek. Ha egy alapvető fájlkonvertáló programot keresünk, a Free FLAC to MP3 ideális választás.


virusfree

Minden szoftver 100% vírusmentes!*

Minden program a gyártó hivatalos oldaláról került hozzánk, de ezen felül ellenőrzést is végzünk rajtuk a VirusTotal egy széles körben elterjedt megbízható ingyenes online víruskereső alkalmazással, összesen mintegy 32 alprogram segítségével. A biztonság megerősítéséhez az ellenőrzés egyénileg is végrehajtható a letöltött fájlokon. A letöltéssel automatikusan elfogadásra kerülnek az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak.
Tanácsoljuk, hogy a maximális biztonság érdekében telepítéskor legyen bekapcsolva vírusirtónk vagy internetes biztonsági szoftverünk, mivel az installálási folyamat közben előfordulhatnak a hivatalos gyártó által a telepítőcsomagba integrált, esetenként nem kívánatos kapcsolt programok vagy pluginek. Valamint installálás közben ne kérjünk semmilyen egyéb programcsomag telepítését, így az erre vonatkozó jelölőnégyzeteket (ha van ilyen) hagyjuk üresen.


Program 1.4 verzió letöltés előkészítése ...