Wise Folder Hider

wise-folder-hider A Wise Folder Hider ingyenes és megbízható mappa titkosító. Akkor sem kell a személyes adataink vagy a munkafeladatunk biztonsága miatt aggódnunk, ha többen dolgozunk ugyanazon a számítógépen. Ez a program elrejti és titkosítja a legfontosabb tartalmainkat, jelszóvédelme pedig teljes körű garanciát jelent. A Wise Folder Hider felhasználóbarát, a magyar nyelvvel is támogatott portable változat a legtöbb Windows operációs rendszerrel kompatibilis. Bebiztosítanánk az adatvédelmünket? Töltsük le most!


virusfree

Minden szoftver 100% vírusmentes!*

Minden program a gyártó hivatalos oldaláról került hozzánk, de ezen felül ellenőrzést is végzünk rajtuk a VirusTotal egy széles körben elterjedt megbízható ingyenes online víruskereső alkalmazással, összesen mintegy 32 alprogram segítségével. A biztonság megerősítéséhez az ellenőrzés egyénileg is végrehajtható a letöltött fájlokon. A letöltéssel automatikusan elfogadásra kerülnek az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak.
Tanácsoljuk, hogy a maximális biztonság érdekében telepítéskor legyen bekapcsolva vírusirtónk vagy internetes biztonsági szoftverünk, mivel az installálási folyamat közben előfordulhatnak a hivatalos gyártó által a telepítőcsomagba integrált, esetenként nem kívánatos kapcsolt programok vagy pluginek. Valamint installálás közben ne kérjünk semmilyen egyéb programcsomag telepítését, így az erre vonatkozó jelölőnégyzeteket (ha van ilyen) hagyjuk üresen.


Program 3.32 verzió letöltés előkészítése ...