Szoftver Hotel

 
Ingyenes programok információs portálja

NatGeo Wallpaper Downloader

natgeo-wallpaper-downloader A NatGeo Wallpaper Downloader az elmúlt évek, évtizedek során elképesztő mennyiségű természetfotóra tett szert, melyek mindegyike hihetetlen természeti értéket hordoz. A magazin az utóbbi években megkezdte a képek digitalizálását, ennek köszönhetően ezzel az ingyenes alkalmazással egyszerre tölthető le akár száznál is több azonos tematikájú fénykép, a felhasználó által kiválasztott méretben, akár HD felbontásban.


virusfree

Minden szoftver 100% vírusmentes!*

Minden program a gyártó hivatalos oldaláról került hozzánk, de ezen felül ellenőrzést is végzünk rajtuk a VirusTotal egy széles körben elterjedt megbízható ingyenes online víruskereső alkalmazással, összesen mintegy 32 alprogram segítségével. A biztonság megerősítéséhez az ellenőrzés egyénileg is végrehajtható a letöltött fájlokon. A letöltéssel automatikusan elfogadásra kerülnek az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak.
Tanácsoljuk, hogy a maximális biztonság érdekében telepítéskor legyen bekapcsolva vírusirtónk vagy internetes biztonsági szoftverünk, mivel az installálási folyamat közben előfordulhatnak a hivatalos gyártó által a telepítőcsomagba integrált, esetenként nem kívánatos kapcsolt programok vagy pluginek. Valamint installálás közben ne kérjünk semmilyen egyéb programcsomag telepítését, így az erre vonatkozó jelölőnégyzeteket (ha van ilyen) hagyjuk üresen.


Program 2.0.2 verzió letöltés előkészítése ...