Amaya

amaya Az Amaya ingyenes webszerkesztő, lehetővé teszi, hogy közvetlenül a webfelületen hozzunk létre és frissítsünk dokumentumokat. Beépített böngészőt kínál, a jelenlegi dokumentációs, fordítói és kódírás funkciók mellett elvégzi a szoftverek portolását is. Pontosan és letisztultan dolgozik, bízzuk rá a honlapunk megvalósítását. Nemcsak a Windows, a Linux, de a MacOS X PowerPC és Intel operációs rendszerekkel is kompatibilis. Az Amaya webszerkesztő otthoni célra hasznos program, nézzük meg, töltsük le!


virusfree

Minden szoftver 100% vírusmentes!*

Minden program a gyártó hivatalos oldaláról került hozzánk, de ezen felül ellenőrzést is végzünk rajtuk a VirusTotal egy széles körben elterjedt megbízható ingyenes online víruskereső alkalmazással, összesen mintegy 32 alprogram segítségével. A biztonság megerősítéséhez az ellenőrzés egyénileg is végrehajtható a letöltött fájlokon. A letöltéssel automatikusan elfogadásra kerülnek az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak.
Tanácsoljuk, hogy a maximális biztonság érdekében telepítéskor legyen bekapcsolva vírusirtónk vagy internetes biztonsági szoftverünk, mivel az installálási folyamat közben előfordulhatnak a hivatalos gyártó által a telepítőcsomagba integrált, esetenként nem kívánatos kapcsolt programok vagy pluginek. Valamint installálás közben ne kérjünk semmilyen egyéb programcsomag telepítését, így az erre vonatkozó jelölőnégyzeteket (ha van ilyen) hagyjuk üresen.


Program 11.4.4 verzió letöltés előkészítése ...