POP Peeper letöltés magyar | POP Peeper e-mail kliens Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

POP Peeper

poppeeper A POP Peeper több e-mail fiók kezelésére alkalmas szoftver. Ez néha nehézkes, problematikus lehet, főleg abban az esetben, ha a fiókok különböző szolgáltatóknál készültek. A POP Peeper lehetőséget nyújt arra, hogy egyetlen helyről kezelni tudjuk e-mail fiókjainkat. Az automatikus levélfiók ellenőrzés beépített funkciói közé tartozik. A POP Peeper felhasználóbarát felülete egyszerűvé teszi a fiókok kezelését, és teljesen testre szabható eszköztár révén preferenciáinknak megfelelően állíthatjuk azt be.

Gyártó: Esumsoft
Megnevezés: POP Peeper
Verzió: 4.0.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.16 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 823
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.70 (5 szavazat)

Mi a POP Peeper?

A POP Peeper olyan e-mail értesítő, amely a Windows műveletsávból (task bar) azonnal elérhető, és jelzi az új levelek beérkezését. A különböző fiókok beállításánál színjelzéssel különbözteti meg ezeket, és a következő ellenőrzés ideje is beállítható. Ismeri a legnépszerűbb webes e-maileket (beletartozik a Gmail, Yahoo, Hotmail stb.), így ezek beállítása nem jelenthet gondot a felhasználónak. Mindezek mellett és a nagyobb biztonság érdekében jelszavas védelemmel is szolgál. A POP Peeper hordozható eszközökön is remekül működik, és többféle e-mailértesítési mód közül választhatunk (hangjelzés, felugró ablak stb.).

POP Peeper használata

A POP Peeper használata rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. Az első indításnál rákérdez a felhasználási nyelvre, és automatikusan le tudja tölteni a magyar nyelvet is, ha azt szeretnénk beállítani. Az e-mail értesítések beállításánál hangjelzést, felugró ablakot, testre szabható képernyőkímélőt és sok mást is beállíthatunk. Az alapértelmezett értesítés egy ikon, amely jelzi, ha új e-mailt kaptunk, de ezt a már korábban említett funkciókkal ki lehet bővíteni. Emellett lehetőségünk van beállítani, hogy az értesítés több információt mutasson, mint például a feladó nevét és a levél témáját. Freemail levél értesítőként is funkcionál. A honosított változathoz a magyar kiegészítést is töltsük le.

POP Peeper

A tálca (Tray) ikonra kattintva könnyedén ellenőrizhetjük e-mailjeinket, megnyithatjuk a programot vagy futtathatjuk e-mail kliensünket.