Popcorn Time letöltés magyar | Popcorn Time download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A felvett videómat hova menti a videózás után? Kerestem már a gépen mindenhol, de nem találtam. Mit kell beállítani vagy hova menti? Előre is köszönöm a segítséget! Download: Camstudio 2.1

Popcorn Time

popcorn-time A Popcorn Time ingyenesen kínálja a moziélményt, és ehhez már nincs szükségünk egy különálló szoftverre sem. Elég csak a weboldalon kiválasztani a kedvenc sorozatunk, vagy az elmúlt hónap slágerfilmjét, máris indulhat a mozi. A Popcorn Time a rendszerhez illesztett Torrents Time pluginnel már minden videoformátumot lejátszik – méghozzá hihetetlen szép minőségben kapjuk meg a pixelkockákat. Se előfizetés, se regisztráció, katt most a Popcorn Time-ra!

Gyártó: Popcorn Time
Megnevezés: Popcorn Time
Verzió: 5.4
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 49.7 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
933
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.50 (2 szavazat)

Mi a Popcorn Time?

A torrent-el letölthető videókat már közvetlenül a böngészőből is lejátszhatjuk a Popcorn Time-mal. A weboldal felületén kiválaszthatjuk a tartalmat, majd, ha már rendelkezünk a szükséges pluginnel, indíthatjuk is. Most már nem létezik olyan fájlformátum, ami kifoghat a felhasználókon – ez az oldal mindet felismeri. A torrent anyagok eddig nem látott színvonalon közvetítik a fájlokat – nem véletlenül nevezik új moziőrületnek az egyszer már eltemetett weboldalat. Az ingyenes és gyors szolgáltatás újraértelmezi a filmnézési szokásainkat, a hatalmas katalógusból szinte bármilyen videotartalmat elérhetünk, amelyet most a legminőségesebb formában játszhatunk le. Újranéznénk a kedvenceinket? A Popcorn Time már nem szab határt, nézzük újra életünk meghatározó történeteit és sorozatait. Az egyik legügyesebb torrent-kezelő felület. Miért hagynánk ki az esti programból, hiszen nem véletlenül népszerű?

Popcorn Time használata

A Popcorn Time biztosítja a videoformátumok megtekintéséhez szükséges fontos funkciókat, ugyanakkor roppant könnyen és egyszerűen kezelhető felület. A betöltött weboldal keresőjéből válasszuk ki a kiszemelt esti mozifilmet. A Popcorn Time az elérhető torrent fájlok közül a legjobb minőségűt kínálja fel. Már a szoftvertelepítés körülményes lépéseit is elfelejthetjük, sőt, regisztrációra sincs szükség. Meglepő, ugye? A számítógépünkön, vagy iOS eszközünkön futó program alapján csak egy plugint kell telepítenünk, és máris rákattinthatunk az indításra.

A torrent fájlokat már HD-minőségben is elérhetjük a Popcorn Time segítségével. Miért fizetnénk a moziélményért, ha most az otthonunkban játszhatjuk le könnyedén a videotartalmakat? Keressük ki a HD-felbontású filmekhez a feliratokat, és már a nyelvtudásunkat is felpörgethetjük a Popcorn Time-mal. Korlátlan és színvonalas szolgáltatást kínál, amihez nekünk csupán internetre van szükségünk. Nem kell többé a homályos és minősíthetetlen zugfelvételektől szenvednünk. Írjuk be a böngészőbe a Popcorn Time-ot, és a felület máris ingyen közvetíti a legjobb mozikat és sorozatokat.