Popcorn Time letöltés magyar | Popcorn Time download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Popcorn Time

popcorn-time A Popcorn Time ingyenesen kínálja a moziélményt, és ehhez már nincs szükségünk egy különálló szoftverre sem. Elég csak a weboldalon kiválasztani a kedvenc sorozatunk, vagy az elmúlt hónap slágerfilmjét, máris indulhat a mozi. A Popcorn Time a rendszerhez illesztett Torrents Time pluginnel már minden videoformátumot lejátszik – méghozzá hihetetlen szép minőségben kapjuk meg a pixelkockákat. Se előfizetés, se regisztráció, katt most a Popcorn Time-ra!

Gyártó: Popcorn Time
Megnevezés: Popcorn Time
Verzió: 5.4
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 49.7 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
606
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.50 (2 szavazat)

Mi a Popcorn Time?

A torrent-el letölthető videókat már közvetlenül a böngészőből is lejátszhatjuk a Popcorn Time-mal. A weboldal felületén kiválaszthatjuk a tartalmat, majd, ha már rendelkezünk a szükséges pluginnel, indíthatjuk is. Most már nem létezik olyan fájlformátum, ami kifoghat a felhasználókon – ez az oldal mindet felismeri. A torrent anyagok eddig nem látott színvonalon közvetítik a fájlokat – nem véletlenül nevezik új moziőrületnek az egyszer már eltemetett weboldalat. Az ingyenes és gyors szolgáltatás újraértelmezi a filmnézési szokásainkat, a hatalmas katalógusból szinte bármilyen videotartalmat elérhetünk, amelyet most a legminőségesebb formában játszhatunk le. Újranéznénk a kedvenceinket? A Popcorn Time már nem szab határt, nézzük újra életünk meghatározó történeteit és sorozatait. Az egyik legügyesebb torrent-kezelő felület. Miért hagynánk ki az esti programból, hiszen nem véletlenül népszerű?

Popcorn Time használata

A Popcorn Time biztosítja a videoformátumok megtekintéséhez szükséges fontos funkciókat, ugyanakkor roppant könnyen és egyszerűen kezelhető felület. A betöltött weboldal keresőjéből válasszuk ki a kiszemelt esti mozifilmet. A Popcorn Time az elérhető torrent fájlok közül a legjobb minőségűt kínálja fel. Már a szoftvertelepítés körülményes lépéseit is elfelejthetjük, sőt, regisztrációra sincs szükség. Meglepő, ugye? A számítógépünkön, vagy iOS eszközünkön futó program alapján csak egy plugint kell telepítenünk, és máris rákattinthatunk az indításra.

A torrent fájlokat már HD-minőségben is elérhetjük a Popcorn Time segítségével. Miért fizetnénk a moziélményért, ha most az otthonunkban játszhatjuk le könnyedén a videotartalmakat? Keressük ki a HD-felbontású filmekhez a feliratokat, és már a nyelvtudásunkat is felpörgethetjük a Popcorn Time-mal. Korlátlan és színvonalas szolgáltatást kínál, amihez nekünk csupán internetre van szükségünk. Nem kell többé a homályos és minősíthetetlen zugfelvételektől szenvednünk. Írjuk be a böngészőbe a Popcorn Time-ot, és a felület máris ingyen közvetíti a legjobb mozikat és sorozatokat.