Plugin letöltések

Különféle Windows asztali számítógépen alkalmazható plugin-ok gyűjteménye. Olyan plugin-ok amellyek szinte minden pc-n megtalálhatóak. A szoftver plugin egy opcionálisan beépíthető kiegészítő modul, amelyre szüksége lehet egy böngészőnek, játéknak, vagy egyéb szoftvernek.

A Mozilla 2018 Március 13-n előjött a Firefox böngésző 59.0 verziójával, amely számos újdonságot rejt. Egy teljesen új böngészőmotort építettek be, amivel a Firefox jelentős javulást ért el a grafikus megjelenítésben. Az asztali gépeken tovább gyorsultak a weboldal betöltési idők és bővültek a funkcionalitások is a Mozilla által jól ismert Firefox böngészőben.
Felhőkönnyű, díjnyertes ingyenes védelem! A legnagyobb fenyegetésészlelő hálózattal, gépi tanulási védelemmel, egyszerű jelszókezelővel és otthoni hálózati biztonsággal rendelkező program, amely nem lassítja le számítógéped. Az Avast termékcsaládba tartozó Avast Free Antivirus legfrissebb Windows változata 18.2 verzió számmal, mely még biztonságosabbá teszi az otthoni internetezést.

Microsoft DirectX

directx A Microsoft DirectX a Microsoft Windows operációs rendszer fejlesztése, amit főleg játékokhoz, multimédiás programokhoz, illetve magasabb grafikai erőforrást igénylő 3D-s szoftverekhez terveztek. A DirectX-nek számtalan verziója készült, amik használhatók a Windows legkülönbözőbb változataihoz. A DX alapvető előnye, hogy a rá írt Windows programok hardverfüggetlenek lehetnek. A játékaink futási sebességét az újabb verziókkal jelentősen javíthatjuk.

Microsoft .NET Framework

dotnet A Microsoft .NET vagy más néven DotNet Framework egy szoftverfejlesztői platform, amelynek célja a programnyelvek közötti átjárhatóság biztosítása, ezáltal a szoftverfejlesztés gyorsabbá tétele, a platformfüggetlenség támogatása. Értelemszerűen olyan alkalmazások fejlesztése, tesztelése és futtatása céljából alkalmazzák. A keretrendszer felelős azon összetevők telepítéséért, amelyeknek futniuk kell a meghatározott célgép operációs rendszerén.

Java

Java letöltés A Java virtuális gép, a JVM mára már szinte minden chip-et tartalmazó gépen megtalálható a háztartási eszközöktől a mobiltelefonokig. A számítógépre ingyenesen letölthető Java 32 és 64 bites futtatókörnyezet, angolul Java Runtime Environment (JRE), a Java nyelven írt programok futtatásához szükséges szoftver. A Java technológia biztonságos futtatókörnyezetet nyújt számítógépünknek a játékokhoz és munkáinkhoz. A legfrissebb Java verzió letöltése ajánlott!

SilverLight

SilverLight letoltes A SilverLight egy a Microsoft által gyártott plug-in, amely lehetővé teszi multimédiás tartalmak, így például a nagy felbontású videók vagy interaktív webalkalmazások böngészőben való megjelenítését. Bizonyos webhelyeknek szükségük van erre a plug-inre, hogy megfelelően tudják megjeleníteni az oldalakat. Bátran mondhatjuk, hogy a Silverlight technológia méltó versenytársa a Flash-nek. A legfrissebb SilverLight verzió letöltése ajánlott!

Steam

Steam letöltés A Steam egy online játékprogram kezelő szoftver, amely karbantartja az általa letöltött játékokat. Ez a Valve által kifejlesztett ingyenes rendszer lehetővé teszi, hogy értesülhessünk a legfrissebb játékokról, demókról. Egyre több játékfejlesztő csatlakozik ehhez az internetes szolgáltatáshoz, ami nemcsak a játékok automatikus frissítéseiről gondoskodik, de egy nagy közösség központja is, ahol könnyedén találhatunk játékpartnereket vagy naprakész tippeket, hasznos információkat olvashatunk.

Adobe Flash Player

Flash Player letöltés Az Adobe Flash az Adobe Systems termékcsaládba tartozó professzionális multimédia-fejlesztő szoftver. Támogatásával kényelmesen fejleszthetünk játékokat, webes alkalmazásokat, animációkat, csakúgy, mint mobil tartalmakat. A Flash eredményesen egyesíti a vektoros rajzolószoftver és a professzionális animációkészítő program minden hasznát. Segítségével megjeleníthetünk számítógépünkön lévő vagy programba ágyazott formában található SWF vagy FLV fájlokat.