PeaZip letöltés ingyen | PeaZip download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

PeaZip

peazip A PeaZip egy ingyenes sokoldalú, könnyedén kezelhető és népszerű tömörítőprogram. A tucatnyi formátumot támogató alkalmazás leginkább a Windows operációs rendszereken fut, és a felhasználók dolgát számos extra szolgáltatással igyekszik megkönnyíteni. A PeaZip kiváló megoldás többek között állományok darabolására, egyesítésére és archiválására, valamint a program saját kezelőfelületének személyre szabására is.

Gyártó: Giorgio Tani
Megnevezés: PeaZip
Verzió: 5.9.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 5.94 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 522
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a PeaZip?

A PeaZip egy ingyenesen elérhető fájltömörítő rendszereszköz, amelyet Giorgio Tani fejlesztett ki még évekkel ezelőtt. A felhasználók körében közkedveltnek számító tömörítő- és archiváló program számos formátumot képes kezelni és tömöríteni, azonban népszerűségét nemcsak ennek köszönheti. A kiváló kis szoftver a becsomagolás és a kicsomagolás mellett további szolgáltatásokra is képes, és a hordozható verzióval akár a telepítés nélkül, közvetlenül a letöltés után elkezdhetjük a munkát.

PeaZip használata

A PeaZip kezelése gyors, áttekinthető és egyszerű. A tömörítő- és archiváló program képes az állományok darabolására, egyesítésére, összehasonlítására, ellenőrző hashek kezelésére, valamint a fejlesztők beépítették az igencsak hasznos jelszóvédelmet is. Az alkalmazás emellett többféle algoritmust is képes támogatni, és a felhasználó meg tudja változtatni a szoftver felületét is, ezáltal személyre szabottá teheti azt.

PeaZip

A sokoldalú és népszerű program támogatja többek között az olyan formátumokat, mint a 7z, sfx, cab, deb, iso, nsis, ooo, paq, pea, rar, zip. További információk a gyártó hivatalos honlapján.