PeaZip letöltés ingyen | PeaZip download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

PeaZip

peazip A PeaZip egy ingyenes sokoldalú, könnyedén kezelhető és népszerű tömörítőprogram. A tucatnyi formátumot támogató alkalmazás leginkább a Windows operációs rendszereken fut, és a felhasználók dolgát számos extra szolgáltatással igyekszik megkönnyíteni. A PeaZip kiváló megoldás többek között állományok darabolására, egyesítésére és archiválására, valamint a program saját kezelőfelületének személyre szabására is.

Gyártó: Giorgio Tani
Megnevezés: PeaZip
Verzió: 5.9.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 5.94 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 399
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a PeaZip?

A PeaZip egy ingyenesen elérhető fájltömörítő rendszereszköz, amelyet Giorgio Tani fejlesztett ki még évekkel ezelőtt. A felhasználók körében közkedveltnek számító tömörítő- és archiváló program számos formátumot képes kezelni és tömöríteni, azonban népszerűségét nemcsak ennek köszönheti. A kiváló kis szoftver a becsomagolás és a kicsomagolás mellett további szolgáltatásokra is képes, és a hordozható verzióval akár a telepítés nélkül, közvetlenül a letöltés után elkezdhetjük a munkát.

PeaZip használata

A PeaZip kezelése gyors, áttekinthető és egyszerű. A tömörítő- és archiváló program képes az állományok darabolására, egyesítésére, összehasonlítására, ellenőrző hashek kezelésére, valamint a fejlesztők beépítették az igencsak hasznos jelszóvédelmet is. Az alkalmazás emellett többféle algoritmust is képes támogatni, és a felhasználó meg tudja változtatni a szoftver felületét is, ezáltal személyre szabottá teheti azt.

PeaZip

A sokoldalú és népszerű program támogatja többek között az olyan formátumokat, mint a 7z, sfx, cab, deb, iso, nsis, ooo, paq, pea, rar, zip. További információk a gyártó hivatalos honlapján.