PCSX2 letöltés magyar | Playstation 2 Emulator pc download free

 
Ingyenes programok információs portálja

PCSX2

PCSX2 letöltés A PCSX2 egy Playstation 2 emulator. Az emulátorok lényege, hogy virtuális gépeket állítanak fel, így olyan alkalmazásokat, programokat futtathatunk szinte bármilyen platformon és operációs rendszeren, amelyek egyébként erre nem volnának alkalmasak. A PS2 Emulator ennek megfelelően lehetővé teszi, hogy olyan játékokkal játszunk asztali gépünkön, Windows rendszeren, amelyeket a játékkonzolra fejlesztettek ki. A PCSX2 alacsony gépigényű népszerű alkalmazás, mivel általa anélkül játszhatunk PlayStation játékokkal, hogy meg kellene vásárolnunk a konzolt.

Gyártó: PCSX2 Team Ltd
Megnevezés: PCSX2 Playstation 2 Emulator
Verzió: 1.4.0
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 14.4 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
10 154
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.88 (21 szavazat)

Mi a PCSX2?

A PlayStation 2 játékkonzolt a Sony az ezredfordulón dobta piacra, az emulátorok pedig néhány évvel ezt követően kezdtek megjelenni. A kezdetei „emuk” kevés játékot tudtak csak kezelni, és rendkívül bugosak voltak, napjainkban azonban ez már nem okoz problémát, a különbség gyakorlatilag érzékelhetetlen egy megfelelő asztali géppel. A program telepítése egyszerű, és bár megkíván néhány komolyabb műveletet, ezeket könnyen végrehajthatjuk a számtalan online elérhető útmutató segítségével. A PCSX Bios-ról további információk a gyártó hivatalos honlapján.

PCSX2 Emulator használata

Az emulátorprogram telepítését követően használata már meglehetősen egyszerű. A PlayStation platformra fejlesztett játékok DVD-it egyszerűen behelyezzük a lejátszóba, s az emulátor segítségével lejátszhatjuk azokat. Lehetőségünk van természetesen arra is, hogy digitális formában, például ISO formátumban tárolt lemezeket indítsunk el. Mivel a PS2 már nem éppen mai konzol, bizonyos esetekben adódhatnak kompatibilitási problémák – az emulátorral kompatibilis szoftverek listáját megtalálhatjuk online, a konzol hivatalos oldalán. Ha a lemez elindult, már nincs más dolgunk, mint a hagyományos módon kezelni a rajta található médiákat, programokat.

PCSX2

Ha a lemez elindult, már nincs más dolgunk, mint a hagyományos módon kezelni a rajta található médiákat, programokat.