Pandora Recovery letöltés magyar | Pandora Recovery portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Pandora Recovery

pandora-recovery A Pandora Recovery egy nyílt forráskódú program, ami kiválóan alkalmas arra, hogy törölt fájljainkat visszanyerjük és helyreállítsuk. A szoftver egyszerűen és gyorsan képes kezelni az archív, rejtett, titkosított vagy törölt fájlokat, és felismeri a legfontosabb partíciókat (FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 és NTFS/EFS). A Pandora Recovery-vel képesek vagyunk visszanyerni elveszett fájljainkat, és akkor sem kell lemondanunk bizonyos dokumentumokról, ha azokat évekkel ezelőtt töröltük.

Gyártó: Pandora Corp
Megnevezés: Pandora Recovery
Verzió: 2.2.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 2.32 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
4 498
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.55 (10 szavazat)

Mi a Pandora Recovery?

A Pandora Recovery valójában egy ingyenesen elérhető adat-visszaállító program. Az ilyen és ehhez hasonló szoftverek segítségével képesek lehetünk sérült, törölt vagy más okokból elérhetetlen fájlokat visszaállítani és megmenteni. A Pandora fejlesztői szerint bizonyos fájlokat akár tíz évvel azok törlése után, vagy akár öt évvel a formatálást követően is vissza tudunk nyerni. A Pandora Recovery nem rendszer-visszaállító eszköz, ugyanakkor képes kezelni a rejtett, a tömörített és a titkosított állományokat is, ezért közkedveltnek számít a felhasználók körében. A Pandora Recovery szoftver csomagról további információk a gyártó honlapján.

Pandora Recovery használata

Ennek az ingyenes programnak legfontosabb tulajdonsága az elvesztett fájlok visszanyerése, azaz a törölt adatok megmentése. A Pandora Recovery az egyik leghatékonyabb adat-visszaállító alkalmazás, ami az otthoni felhasználók számára is egyszerűen futtatható és használható. A szoftvernek két változata is létezik: az ingyenesen használható, telepíthető változat mellett megvásárolható egy fizetős verzió is, amely további hasznos alkalmazásokat is tartalmaz. Funkcióbeli korlátozás a kettő között nincs, utóbbi előnye az, hogy egy USB memóriakulcsról működve az elsődleges rendszerlemezről kisebb rizikóval is vissza tudunk állítani fájlokat.

Pandora Recovery

A Pandora Recovery-vel rákereshetünk a törölt fájlokra, az ellenőrzés eredményeképp pedig megkapjuk a helyreállítás becsült valószínűségét. Nincs korlátozás a visszaállítható fájlok típusára vagy méretére, és akár komplett mappákat is megmenthetünk. A szöveges fájlokat visszaállítás előtt meg is nézhetjük az egyszerűbb beazonosítás érdekében.