Pandora Recovery letöltés magyar | Pandora Recovery portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A felvett videómat hova menti a videózás után? Kerestem már a gépen mindenhol, de nem találtam. Mit kell beállítani vagy hova menti? Előre is köszönöm a segítséget! Download: Camstudio 2.1

Pandora Recovery

pandora-recovery A Pandora Recovery egy nyílt forráskódú program, ami kiválóan alkalmas arra, hogy törölt fájljainkat visszanyerjük és helyreállítsuk. A szoftver egyszerűen és gyorsan képes kezelni az archív, rejtett, titkosított vagy törölt fájlokat, és felismeri a legfontosabb partíciókat (FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 és NTFS/EFS). A Pandora Recovery-vel képesek vagyunk visszanyerni elveszett fájljainkat, és akkor sem kell lemondanunk bizonyos dokumentumokról, ha azokat évekkel ezelőtt töröltük.

Gyártó: Pandora Corp
Megnevezés: Pandora Recovery
Verzió: 2.2.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 2.32 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
4 664
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.36 (11 szavazat)

Mi a Pandora Recovery?

A Pandora Recovery valójában egy ingyenesen elérhető adat-visszaállító program. Az ilyen és ehhez hasonló szoftverek segítségével képesek lehetünk sérült, törölt vagy más okokból elérhetetlen fájlokat visszaállítani és megmenteni. A Pandora fejlesztői szerint bizonyos fájlokat akár tíz évvel azok törlése után, vagy akár öt évvel a formatálást követően is vissza tudunk nyerni. A Pandora Recovery nem rendszer-visszaállító eszköz, ugyanakkor képes kezelni a rejtett, a tömörített és a titkosított állományokat is, ezért közkedveltnek számít a felhasználók körében. A Pandora Recovery szoftver csomagról további információk a gyártó honlapján.

Pandora Recovery használata

Ennek az ingyenes programnak legfontosabb tulajdonsága az elvesztett fájlok visszanyerése, azaz a törölt adatok megmentése. A Pandora Recovery az egyik leghatékonyabb adat-visszaállító alkalmazás, ami az otthoni felhasználók számára is egyszerűen futtatható és használható. A szoftvernek két változata is létezik: az ingyenesen használható, telepíthető változat mellett megvásárolható egy fizetős verzió is, amely további hasznos alkalmazásokat is tartalmaz. Funkcióbeli korlátozás a kettő között nincs, utóbbi előnye az, hogy egy USB memóriakulcsról működve az elsődleges rendszerlemezről kisebb rizikóval is vissza tudunk állítani fájlokat.

Pandora Recovery

A Pandora Recovery-vel rákereshetünk a törölt fájlokra, az ellenőrzés eredményeképp pedig megkapjuk a helyreállítás becsült valószínűségét. Nincs korlátozás a visszaállítható fájlok típusára vagy méretére, és akár komplett mappákat is megmenthetünk. A szöveges fájlokat visszaállítás előtt meg is nézhetjük az egyszerűbb beazonosítás érdekében.