Pandora Recovery letöltés magyar | Pandora Recovery portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Pandora Recovery

pandora-recovery A Pandora Recovery egy nyílt forráskódú program, ami kiválóan alkalmas arra, hogy törölt fájljainkat visszanyerjük és helyreállítsuk. A szoftver egyszerűen és gyorsan képes kezelni az archív, rejtett, titkosított vagy törölt fájlokat, és felismeri a legfontosabb partíciókat (FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 és NTFS/EFS). A Pandora Recovery-vel képesek vagyunk visszanyerni elveszett fájljainkat, és akkor sem kell lemondanunk bizonyos dokumentumokról, ha azokat évekkel ezelőtt töröltük.

Gyártó: Pandora Corp
Megnevezés: Pandora Recovery
Verzió: 2.2.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 2.32 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
4 556
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.36 (11 szavazat)

Mi a Pandora Recovery?

A Pandora Recovery valójában egy ingyenesen elérhető adat-visszaállító program. Az ilyen és ehhez hasonló szoftverek segítségével képesek lehetünk sérült, törölt vagy más okokból elérhetetlen fájlokat visszaállítani és megmenteni. A Pandora fejlesztői szerint bizonyos fájlokat akár tíz évvel azok törlése után, vagy akár öt évvel a formatálást követően is vissza tudunk nyerni. A Pandora Recovery nem rendszer-visszaállító eszköz, ugyanakkor képes kezelni a rejtett, a tömörített és a titkosított állományokat is, ezért közkedveltnek számít a felhasználók körében. A Pandora Recovery szoftver csomagról további információk a gyártó honlapján.

Pandora Recovery használata

Ennek az ingyenes programnak legfontosabb tulajdonsága az elvesztett fájlok visszanyerése, azaz a törölt adatok megmentése. A Pandora Recovery az egyik leghatékonyabb adat-visszaállító alkalmazás, ami az otthoni felhasználók számára is egyszerűen futtatható és használható. A szoftvernek két változata is létezik: az ingyenesen használható, telepíthető változat mellett megvásárolható egy fizetős verzió is, amely további hasznos alkalmazásokat is tartalmaz. Funkcióbeli korlátozás a kettő között nincs, utóbbi előnye az, hogy egy USB memóriakulcsról működve az elsődleges rendszerlemezről kisebb rizikóval is vissza tudunk állítani fájlokat.

Pandora Recovery

A Pandora Recovery-vel rákereshetünk a törölt fájlokra, az ellenőrzés eredményeképp pedig megkapjuk a helyreállítás becsült valószínűségét. Nincs korlátozás a visszaállítható fájlok típusára vagy méretére, és akár komplett mappákat is megmenthetünk. A szöveges fájlokat visszaállítás előtt meg is nézhetjük az egyszerűbb beazonosítás érdekében.