Opera Next letöltése ingyen | Opera Beta download for PC

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Opera Béta

Opera Next letöltés Az Opera Béta korábban Opera Next, az Opera webböngésző egy különálló verziója, amelyet elsődlegesen fejlesztők számára dobtak piacra. A Béta különlegessége, hogy kifejezetten könnyűvé teszi a weben futó alkalmazások tesztelését. Az Opera Béta a hagyományos böngészőhöz képest teljesen új alapokon nyugszik, Chromium motorral működik, sok új kényelmi megoldással, valamint egy új oldalkezelési rendszert, amelyek gyorsabbá teszik a böngészést, illetve számos biztonsági újítást is tartalmaz.

Gyártó: Opera Software
Megnevezés: Opera Béta (Next)
Verzió: 36.0.2130.2
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 31.3 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 258
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.95 (10 szavazat)

Mi az Opera Béta?

Az Opera Next böngészőt, amit 2014. szeptember 15.-n átneveztek Opera Béta-ra, fejlesztői nem mindennapi böngészés, netes szörfölés céljaira szánták. A profi felhasználók számára lehetővé teszi a még nem publikált, készülőben lévő alkalmazások és funkciók tesztelését, megismerését. Mindezt anélkül tehetik meg a fejlesztők, hogy telepített Opera böngészőjüket bármilyen tekintetben módosítaniuk kellene. Természetesen a Béta mindenféle interferencia nélkül telepíthető a hagyományos Opera böngésző mellé is – a két verziót a Béta szürke logója alapján lehet könnyedén megkülönböztetni egymástól.

Opera Béta funkciók

Lehetőségünk van például az oldalak lementésére, előnézettel és kulcsszavakkal történő rendszerezésére, hogy amennyiben később kívánjuk azokat elolvasni, könnyen visszataláljunk. A programot minden héten frissítik, így mindig belekerülnek a legújabb kiegészítők, fejlesztések.

Opera Next Browser

Felhasználói felülete gyakorlatilag megegyezik a hagyományos Opera böngészőével, bár kicsit eltérhet attól. Kezelés éppen ezért igen egyszerű, ahogyan telepítése is – akinek volt már dolga az Operával, annak nem fog meglepetéseket vagy nehézségeket okozni.