Opera Next letöltése ingyen | Opera Beta download for PC

 
Ingyenes programok információs portálja

Opera Béta

Opera Next letöltés Az Opera Béta korábban Opera Next, az Opera webböngésző egy különálló verziója, amelyet elsődlegesen fejlesztők számára dobtak piacra. A Béta különlegessége, hogy kifejezetten könnyűvé teszi a weben futó alkalmazások tesztelését. Az Opera Béta a hagyományos böngészőhöz képest teljesen új alapokon nyugszik, Chromium motorral működik, sok új kényelmi megoldással, valamint egy új oldalkezelési rendszert, amelyek gyorsabbá teszik a böngészést, illetve számos biztonsági újítást is tartalmaz.

Gyártó: Opera Software
Megnevezés: Opera Béta (Next)
Verzió: 36.0.2130.2
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 31.3 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 389
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.95 (11 szavazat)

Mi az Opera Béta?

Az Opera Next böngészőt, amit 2014. szeptember 15.-n átneveztek Opera Béta-ra, fejlesztői nem mindennapi böngészés, netes szörfölés céljaira szánták. A profi felhasználók számára lehetővé teszi a még nem publikált, készülőben lévő alkalmazások és funkciók tesztelését, megismerését. Mindezt anélkül tehetik meg a fejlesztők, hogy telepített Opera böngészőjüket bármilyen tekintetben módosítaniuk kellene. Természetesen a Béta mindenféle interferencia nélkül telepíthető a hagyományos Opera böngésző mellé is – a két verziót a Béta szürke logója alapján lehet könnyedén megkülönböztetni egymástól.

Opera Béta funkciók

Lehetőségünk van például az oldalak lementésére, előnézettel és kulcsszavakkal történő rendszerezésére, hogy amennyiben később kívánjuk azokat elolvasni, könnyen visszataláljunk. A programot minden héten frissítik, így mindig belekerülnek a legújabb kiegészítők, fejlesztések.

Opera Next Browser

Felhasználói felülete gyakorlatilag megegyezik a hagyományos Opera böngészőével, bár kicsit eltérhet attól. Kezelés éppen ezért igen egyszerű, ahogyan telepítése is – akinek volt már dolga az Operával, annak nem fog meglepetéseket vagy nehézségeket okozni.