Nokia PC Suite letöltése magyarul | Nokia PC Suite Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Nokia PC Suite

PC Suite letöltés A Nokia PC Suite szoftver fő funkciója, hogy segítse a Nokia típusú mobileszközök és az asztali számítógépek közötti adatszinkronizálást. Segítségével információkat szinkronizálhatunk telefonunk és programjaink között, multimédia üzeneteket hozhatunk létre és könnyen kezelhetjük például eseményeiket platformtól függetlenül, de számos más műveletet is végrehajthatunk, mint a szoftverfrissítés vagy alkalmazások letöltése, illetve az internetkapcsolat megosztása.

Gyártó: Nokia
Megnevezés: PC Suite
Verzió: 7.1.180.94
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 64.8 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
14 441
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.85 (13 szavazat)

Mi a Nokia PC Suite?

A program a Nokia telefonok funkcióinak kibővítésére, az azokhoz kapcsolódó alkalmazások adatainak alkalmazására alkalmas. Segítségével letölthetünk mobilos alkalmazásokat vagy frissíthetjük azokat akár asztali gépünkről. A szoftver támogatja az elmúlt években megjelent gyakorlatilag összes Nokia típusú mobiltelefont, s ezek igen hasznos kiegészítője lehet. A frissítéseken túl biztonsági másolatok készítésére is alkalmas, ami igen hasznos lehet, s mivel magyar nyelven is elérhető, kezelése igen egyszerű a kezdők számára is. További információk a Nokia PC Suite programról a gyártó honlapján.

A Nokia PC Suite funkciók

A szoftver segítségével fájlokat másolhatunk telefonunk és PC gépünk között, alkalmazásokat tölthetünk le és frissíthetünk a platformok között, szinkronizálhatjuk bizonyos programok, például az Outlook adatait vagy a naptárban tárolt eseményeket és emlékeztetőket, illetve biztonsági mentéseket készíthetünk. A kapcsolatot létrehozhatjuk Bluetooth vagy infravörös hálózaton, vagy hagyományos és USB kábel segítségével is. A program még arra is lehetőséget kínál, hogy a számítógépen SMS üzeneteket írjunk telefonunkról.

Nokia PC Suite

A fontos adatokat egyszerre két helyen tárolhatjuk, redundánsan, biztonságosan, és fájlokat konvertálhatunk olyan formátumba, amelyeket a Nokia telefonokon is lejátszhatunk.