NexusFile letöltése ingyen | NexusFile download Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

NexusFile

nexusfile A NexusFile magyar nyelven és ingyenesen elérhető Windows operációs rendszereken futó fájlkezelő, amelyet a fejlesztők számos további szolgáltatással tettek még izgalmasabbá. A Nexusfile számtalan extra szolgáltatással kedvez az otthoni felhasználóknak, ráadásul nemcsak egyszerű, hanem gyors is a kezelése. Az alkalmazással többfajta adatot is kezelhetünk, a felületét pedig tetszésünk szerint változtathatjuk.

Gyártó: Xiles
Megnevezés: NexusFile
Verzió: 5.3.3
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 3.19 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 501
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.80 (5 szavazat)

Mi a NexusFile?

A kisméretű, azonban a teljes, ingyenes és magyar nyelven elérhető Nexusfile még így is értékes segítséget nyújthat a hétköznapokban. A program már több éve népszerűnek számít, mivel szinte mindent tud, amit egy vérbeli commander-nek tudnia kell. A kétablakos Nexusfile sok más mellett képes FTP-kapcsolatok létrehozására, valamint a kezelőfelületet is egyszerűen átalakíthatjuk az új menük és pontok felhasználásával. A személyre és ízlésünkre szabható Nexusfile kiváló társ lehet a mindennapokban, hiszen munkáját megbízhatóan és profin végzi el. Használhatjuk hordozható azaz portable formában is.

NexusFile használata

A rendkívül megbízhatóan működő Nexusfile egy hagyományos kétablakos fájlkezelő, amely számos extra szolgáltatást nyújt a felhasználóknak. A fájlkezelő program alkalmas a ZIP, az ARJ, a RAR vagy épp az ACE adatok kezelésére is, valamint lehetőséget nyújt a fájldarabolásra, a lemezek karbantartására és a csoportos speciális átnevezésekre is.

NexusFile

A Total Commander-hez hasonlító alkalmazás tartalmaz tömörítőprogramot, valamint segítségével FTP-kapcsolatokat is létrehozhatunk. A Nexusfile kedvelt programnak számít letöltéskor, és népszerűségét leginkább annak köszönheti, hogy felhasználóbarát, sokoldalú és alapos.