MyPhoneExplorer letöltés magyar | MyPhoneExplorer download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

MyPhoneExplorer

myphone-explorer A MyPhoneExplorer ingyenes telefonkezelő, amely profi módon szinkronizálja mobiltelefonunkat a pc-vel. Írjunk gyorsabban SMS-t, szerkesszük meg gépen a telefonnal készült fotókat, használjunk okos jegyzettömböt – a MyPhoneExplorer programmal felturbózhatjuk a mobilunk lehetőségeit. Egyszerűen testre szabható, az extra beállításoknak köszönhetően még a rejtett fájlokat is jól láthatjuk a szinkronizálás után. Mindegy, hogy USB-kábellel, WiFivel vagy BlueTooth-tal csatlakoztatjuk a készülékünket.

Gyártó: Franz Josef Wechselberger
Megnevezés: MyPhoneExplorer
Verzió: 1.8.7
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 7.5 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
783
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a MyPhoneExplorer?

Elmenthetjük és frissíthetjük a mobiltelefonunk teljes tartalmát. A MyPhoneExplorer megbízható módon szinkronizálja a készülékünket a gépünkkel, a legfontosabb műveleteket pedig már néhány mozdulattal elvégezhetjük. Személyre szabhatóak a funkciók: a letisztult felületen mi magunk állíthatjuk be az eszköz megjelenésének paramétereit, például a kezdőlapot. Szinkronizáljuk a teljes telefonkönyvünket és naptárunkat, így már a gépünkről is szinte azonnal telefonhívásokat kezdeményezhetünk. Használjuk a műveletekhez a számítógépünk billentyűzetét, hogy idő takarítsunk meg a jegyzeteléssel, javításokkal, szerkesztésekkel. Precízebb és könnyebb a MyPhoneExplorer segítségével az okostelefonok tartalmának kezelése. A rejtett fájlok is elérhetővé válnak a szinkronizálást követően. Többet tud, mint az általános telefonkezelők, ezért nem véletlen a népszerűsége sem. Ráadásul tényleg ingyenes ez az okos program!

MyPhoneExplorer használata

A MyPhoneExplorer rendkívül egyszerű program, kevés helyet foglal, ellenben számos hasznos funkciót kínál – a gyári beállításokat sok esetben lekörözi. Könnyen telepíthető. Ha USB-kábellel csatlakoztatjuk a gépünkhöz, aktiváljuk a mobilunkon az USB hibakeresés engedélyezését, enélkül a szinkronizáció nem jöhet létre. A MyPhoneExplorer telefonkezelő felülete letisztult, néhány mozdulattal elvégezhető az összes alapművelet, valamint számos extra funkciót kínál a fejlesztés. Érdemes egy kis időt szánni a beállításokra.

Mit tegyünk például, ha áttöltődik a teljes telefonkönyvünk és e-mail fiókos címlistánk, pedig mi csak szerkeszteni szerettük volna a tartalmat? Keressük meg a mobilra letöltött klienst, és a beállítások között deaktiváljuk az erre vonatkozó funkciót. MyPhoneExplorerrel sokkal szebb és minőségesebb képeket is szerkeszthetünk a címlistánkhoz. A segítségével a teljes SMS-tartalmunkat exportálhatjuk, közben nem kell aggódnunk az üzenetsorrend miatt sem. Többféle formátumot is választhatunk a művelethez. Egyszerűsítsük le a telefonálást és SMS-írást a MyPhoneExplorer telefonkezelővel, a szinkronizálással pedig az adatainkat is frissíthetjük.