Mumble letöltés magyarul | Mumble download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Mumble

Mumble

A Mumble egy ingyenes VoIP (Voice over IP) kommunikációs program, amellyel gyorsan és könnyedén kommunikálhatunk szóban bárkivel az interneten keresztül. Mint a legtöbb hasonló programot, elsősorban a Mumble-t is arra tervezték, hogy a segítségével könnyebben tarthassák egymással a kapcsolatot az online játékok felhasználói, ezen kívül azonban nyilván még sok felhasználási területtel rendelkezik.

Gyártó: LightSpeed Gaming, LLC
Megnevezés: Mumble
Verzió: 1.2.13
Frissítés:
2016.06.06.
Fájlméret: 14.6 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
951
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.90 (5 szavazat)

Mi a Mumble?

A Mumble egy rendkívül szerény erőforrás-igényű és megjelenésű program. Nem csak telepítése, de kezelése is rendkívül egyszerű, úgy tervezték meg, hogy a kezdő szinten álló felhasználóknak se okozzon gondot vele a kommunikáció. Mind a VoIP programoknál általában, a Mumble esetében is előnyös lehet a beépített mikrofonnal ellátott Headset használata, ez gyorsabbá és kényelmesebbé teheti a beszélgetést. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Mumble funkciók

Egy Mumble szerver, melyet Murmurnak neveznek, rendelkezik egy gyökércsatornával, ezalatt pedig egy hierarchikusan elhelyezkedő csatornarendszerrel. A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy ideiglenesen összekapcsoljanak egyes csatornákat, ezzel nagyobb virtuális csatornákat hozva létre. Az egyes csatornákhoz való hozzáférés általában korlátozott, azokat felhasználók bizonyos csoportjai használják rendszeresen. A Mumble szolgáltatásai között szerepel a kiváló hangminőség biztosítása is – ezt zajszűréssel és automatikus erősítésszabályozással éri el.

Mumble

A Mumble kivételes abban a tekintetben is, hogy sok játék esetében képes módosítani az egyes játékosok hangjának irányát a játékban elfoglalt relatív helyzetük alapján, így fokozva a játékélményt. Az alkalmazás játék közben egy kisebb, egyszerű felületet jelenít meg, amely nem zavaró, de minden lényeges információt mutat.