Moborobo letöltés ingyen | Moborobo download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A felvett videómat hova menti a videózás után? Kerestem már a gépen mindenhol, de nem találtam. Mit kell beállítani vagy hova menti? Előre is köszönöm a segítséget! Download: Camstudio 2.1

Moborobo

moborobo A Moborobo az egyike azon első platformfüggetlen szoftvereknek, amely támogatja a kapcsolat- és platform közti átvitelt Android és iOS készülékek között. A Moborobo segítségével könnyedén össze tudjuk kapcsolni okos telefonjainkat asztali számítógépeinkkel, illetve a program további lehetőségek széles skáláját is elénk tárja. A program által lehetőségünk nyílik például kapcsolatok szinkronizálására, rendezésére és biztonsági másolatok készítésére.

Gyártó: Moborobo Inc.
Megnevezés: Moborobo
Verzió: 5.1.7.326
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 23.75 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 750
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (8 szavazat)

Mi a Moborobo?

A Moborobo nemcsak az asztali számítógépünk és okostelefonunk köti össze, hanem lehetőséget teremt az Androidos telefonok és iPhone-ok közti könnyű kapcsolatteremtésre is. A Mobo Launcher nevű alkalmazásával az Android készülékek számára egyedi háttereket, témákat tölthetünk le, megváltoztathatjuk a telefonunk menüjében található ikonjainkat, és különböző effekteket adhatunk hozzá tetszés szerint. Ezen kívül arra is lehetőségünk nyílik a program által, hogy szinkronizálhassuk zenéinket, videóinkat és képeinket, szerkesszük telefonunk csengőhangját és hátterét.

Moborobo funkciók

A legtöbb mobiltelefon lehetővé teszi, hogy testre szabjuk megjelenését, háttereit, ikonjait és színeit, viszont az okostelefonok megjelenése óta ez a testre szabhatóság még magasabb szinteket öltött. Egy okostelefon menüjében, hátterében, témáiban ma már szinte bármit lehetőségünk nyílik megváltoztatni, és olyanná alakítani, mely leginkább tükrözi személyiségünket.

Moborobo

A Moborobo arra hivatott, hogy ezt a lehetőséget könnyítse meg még inkább számunkra, ugyanakkor lehetőséget nyújt arra, hogy akár teljesen átalakíthassuk okostelefonunk menüjét egyenesen az asztali számítógépünkről.