Zseblámpa app mobilra | Zseblámpa világítás Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Zseblámpa

zseblampa A Zseblámpa olyan alkalmazás, amelyet bárki letölthet az okostelefonjára. A legátlagosabb hétköznapi helyzetekben bosszankodhatunk, hogy nincs nálunk zseblámpa. Például esténként ajtónyitáskor, sötétben. Szinte biztos, hogy nagyon kevesen hordanak maguknál hagyományos világító eszközt. Az androidos készülék viszont kézenfekvő megoldás: különféle fényforrásaival és eltérő színű fényeivel praktikus eszköz életünkben. Akitől távol áll a gondolat, miszerint a vakuból lesz a legjobb lámpa, itt az ideje, hogy letöltse ezt az appot.

Gyártó: Nikolay Ananiev
Megnevezés: Zseblámpa
Frissítés:
2020.11.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
17 529
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.11 (19 szavazat)

Mi a Zseblámpa?

A Zseblámpa roppant hasznos, és emellett pedig ötletes is. Az androidos készülékek piacán már egy ideje őrzi a vezető pozícióját. Az egyszerű felületnek köszönhetően gyorsan kezelhető. Kamera vaku fényt, továbbá képernyő illetve vészjelző fényt biztosít a Zseblámpa. Sikeresen oszlatja szét a sötétséget - és a színes képernyőfényeket próbálgatva sok vidám pillanat vár bennünket. A színskála minden szeglete belefér a variációkba, és beállítható a fényerősség intenzitása is. A képernyő kijelzőn elég csupán néhányszor megérintenünk az alkalmazást, nem kell aggódnunk a hatékonyság miatt, legyen bármekkora is a sötétség, biztosan célba érünk!

Zseblámpa használata

Egyszerű és nagyszerű a Zseblámpa. A letöltést követően azonnal használható. A képernyő felületén három grafikai elemet találunk, amellyel a világító fényforrásokat, illetve a fények színét váltogathatjuk meg. Az alkalmazás elindításakor a kamera vaku fénye automatikusan bekapcsol. Fehér LED-lámpához hasonló világos fénnyel használhatjuk. Sajnos, ha a vaku hiányzik a készülékről, nem alkalmazható ez a funkció. A számítógépek kikapcsoló gombját megidéző grafikával állíthatjuk le a vaku lámpát.

zseblampa-1
zseblampa-2

A többi "kapcsoló" a képernyő fényeket igazítja. Csak a fantáziánk szab határt a kijelző átállítható színének. Az intenzív pirostól kezdve a királykéken át a skála minden részét felfedezhetjük a zseblámpánkon. Energiatakarékosabb, mint a vaku-világítás. Ha ez az utóbbi hiányzik a telefonról, a képernyő fény beléphet a kezdőfunkcióba. A beállításoknál megszabható a fényforrás ideje is. Az igényeknek megfelelően lehet szabályozni, mikor záródjon el a képernyő vagy a vaku. A zseblámpa-applikációt manuálisan is használhatjuk, ha parancsikont helyezünk el a telefon felületén.

Tovább az android letöltés oldalra.