Zseblámpa app mobilra | Zseblámpa világítás Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Sziasztok! A 2.60-as verzió letöltésénél a víruskeresőm blokkolt mindent, azzal az üzenettel, hogy le van tiltva az az oldal. Miután fölmentem a cég honlapjára, onnan simán leszedtem a 3.0.-es verziót. Download: Format Factory 2.60

Zseblámpa

zseblampa A Zseblámpa olyan alkalmazás, amelyet bárki letölthet az okostelefonjára. A legátlagosabb hétköznapi helyzetekben bosszankodhatunk, hogy nincs nálunk zseblámpa. Például esténként ajtónyitáskor, sötétben. Szinte biztos, hogy nagyon kevesen hordanak maguknál hagyományos világító eszközt. Az androidos készülék viszont kézenfekvő megoldás: különféle fényforrásaival és eltérő színű fényeivel praktikus eszköz életünkben. Akitől távol áll a gondolat, miszerint a vakuból lesz a legjobb lámpa, itt az ideje, hogy letöltse ezt az appot.

Gyártó: Nikolay Ananiev
Megnevezés: Zseblámpa
Frissítés:
2021.03.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
18 226
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.11 (19 szavazat)

Mi a Zseblámpa?

A Zseblámpa roppant hasznos, és emellett pedig ötletes is. Az androidos készülékek piacán már egy ideje őrzi a vezető pozícióját. Az egyszerű felületnek köszönhetően gyorsan kezelhető. Kamera vaku fényt, továbbá képernyő illetve vészjelző fényt biztosít a Zseblámpa. Sikeresen oszlatja szét a sötétséget - és a színes képernyőfényeket próbálgatva sok vidám pillanat vár bennünket. A színskála minden szeglete belefér a variációkba, és beállítható a fényerősség intenzitása is. A képernyő kijelzőn elég csupán néhányszor megérintenünk az alkalmazást, nem kell aggódnunk a hatékonyság miatt, legyen bármekkora is a sötétség, biztosan célba érünk!

Zseblámpa használata

Egyszerű és nagyszerű a Zseblámpa. A letöltést követően azonnal használható. A képernyő felületén három grafikai elemet találunk, amellyel a világító fényforrásokat, illetve a fények színét váltogathatjuk meg. Az alkalmazás elindításakor a kamera vaku fénye automatikusan bekapcsol. Fehér LED-lámpához hasonló világos fénnyel használhatjuk. Sajnos, ha a vaku hiányzik a készülékről, nem alkalmazható ez a funkció. A számítógépek kikapcsoló gombját megidéző grafikával állíthatjuk le a vaku lámpát.

zseblampa-1
zseblampa-2

A többi "kapcsoló" a képernyő fényeket igazítja. Csak a fantáziánk szab határt a kijelző átállítható színének. Az intenzív pirostól kezdve a királykéken át a skála minden részét felfedezhetjük a zseblámpánkon. Energiatakarékosabb, mint a vaku-világítás. Ha ez az utóbbi hiányzik a telefonról, a képernyő fény beléphet a kezdőfunkcióba. A beállításoknál megszabható a fényforrás ideje is. Az igényeknek megfelelően lehet szabályozni, mikor záródjon el a képernyő vagy a vaku. A zseblámpa-applikációt manuálisan is használhatjuk, ha parancsikont helyezünk el a telefon felületén.

Tovább az android letöltés oldalra.