Zongora tanár mobilon | Zongora oktatás online

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Zongora tanár

zongora-tanar A Zongora tanár alkalmazással már okostelefonról is bárhol eljátszhatjuk a kedvenceinket. Kiváló zenetanár a kezdőknek, jó gyakorlópálya a haladóknak Töltsük le az ingyenesen app-ot most, és ismerkedjünk meg ezzel az ötletes felülettel. Lépésről lépésre kapunk utasítást a zongorabillentyűkhöz, azonban a dalokat további több mint százféle hangszereléssel kipróbálhatjuk a mobilunkon. Válasszunk dobot, elektromos gitárt, fuvolát vagy épp csellót, de a kürt hangján is megszólaltathatjuk a zenéket.

Gyártó: rubycell
Megnevezés: Zongora tanár
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 778
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Zongora tanár?

A Zongora tanár azért is kiváló zenei alkalmazás, mert gyakorlatilag bárhol előkaphatjuk az okostelefonunkat és a billentyűzet fölé hajolhatunk. Gyakoroljunk útközben, tanuljunk, ha épp várakozásra kényszerülünk valahol. Izgalmas felfedezést jelent ez az alkalmazás a hangszerekkel barátkozóknak. De a gyakorlottabbak is megtalálják a kihívást, hiszen rengeteg dal érhető el a Zongora tanár adatbázisából. A billentyűzetet személyre szabottá varázsolhatjuk, és akár megidézhetjük a felülettel a tényleges billentyűleütés érzését is. A ritmust, ütemet és hangokat bízzuk az alkalmazásra, minden lépést előre megmutat számunkra a Zongora tanár. A letisztult és szép felület rögzítés funkciót is kínál, a lejátszott darabokat felvehetjük és elmenthetjük. De érdemes megosztani barátainkkal is, a sikeres végeredményt néhány pillanat alatt posztolhatjuk a népszerű közösségi oldalakon. A Zongora tanár app változatos darabokat tanít meg velünk, a komolyzenei művek mellett ott szerepel a Happy birtsday! örökzöld is. Milyen szép ajándék is lenne, ha ezt játszanánk el az okostelefonunkon egy meglepetés partin.

Zongora tanár használata

Tanuljuk meg és játsszuk le – de, ha félbehagyjuk a gyakorlást, bármikor újra folytathatjuk a Zongora tanár app segítségével. Töltsük le ezt a sokoldalú zenei alkalmazást, és indítsuk el az androidos készülékünkről. Egy zongora billentyűzetét ábrázolja az ingyenes app, a méreteit és a grafikáját alakítsuk a képernyőnek és saját szokásainknak megfelelően. Habár billentyűkről beszélünk, nemcsak zongorázhatunk a felületen, száz fölött mozog a megjeleníthető hangszerhangok száma. Doboljuk el, játsszuk le csellón, kürtön vagy gitáron a kiválasztott zeneszámokat. Kiváló hangminőséget garantál az app, ami különösen jó hír, ha a rögzítő ikonnal hangfelvételt készítünk a játékunkról.

zongora-tanar-1
zongora-tanar-2

Válasszuk ki a szintünknek vagy hangulatunknak megfelelő stílusú zeneszámot. Érdemes a programmal ismerkedőknek a könnyített darabok között böngészni, így sikerélménnyel léphetnek tovább. A kijelölt dal elindítása után az alkalmazás előre jelzi, melyik billentyűt és milyen ütemben kell leütnünk. Kísérjük figyelemmel az utasításokat, füleljünk jól tanulás közben. A Zongora tanár app kiváló szórakozás a zenekedvelőknek, amit bármikor érdemes előkapni, hiszen mi magunk hozhatjuk létre a dallamokat. A rögzített darabokat bármikor visszahallgathatjuk, és, ha elismerésre vágyunk, posztoljuk ki a Facebookra vagy Twitterre!

Tovább az android letöltés oldalra.