Zara app letöltés | Zara onlilne divat shop okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Zara

zara

A Zara egy ingyenesen letölthető igazi csajos/anyukás fashion app, mivel nem csak magunknak, de a gyerkőcöknek és a férjünknek/párunknak is kényelmesen vásárolhatunk mindössze pár apró kattintással. A telepítést pofonegyszerű, melyet követően android és iPhone készülékkel is csak néhány mozdulat, hogy elérjük a legújabb trendeket és beszerezhessük a számunkra legmegfelelőbb darabokat, amik természetesen mind nélkülözhetetlenek lesznek az új szezon, évszak, kerti parti közeledtével (MUST HAVE).

Gyártó: Inditex
Megnevezés: Zara
Frissítés:
2020.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
821
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mit tud a Zara app?

Mindent egyesít magában ez az okostelefon alkalmazás, amiért hálásak lehetünk. Ha nincs kedved a plázákat róni, sorban állni a próbafülkéknél, magadra rángatni a méretben nem is biztos, hogy megfelelően kiválasztott hacukákat, akkor ezt az app-ot neked találták ki, mert ez applikáció mindent tálcán kínál neked, amire egy jó ruha tour alkalmával csak vágyhatunk s mindezt az otthoni kényelmes foteled ölelő karjaiból s a legfrissebb trendekből válogatva minden alkalomra ruhákat és kiegészítőket. A ZARA mobil alkalmazás felületén bárki könnyen eligazodhat, letisztult és elegáns arculatot kínálnak a fejlesztők. A rövid regisztráció után játszi könnyedséggel rászűrhetünk a számunkra érdekes árucikkekre (méret, szín, stílus/karakter, ár vagy épp, hogy a ZARA mely kollekciójának a darabja), így nem kell végigböngésznünk az egész kínálatot, ami valljuk be igen széles.

Zara app használata

A ZARA applikációja pont annyira egyszerű, mint egy analóg vásárlás. Betérsz, kiválasztod a gyönyörűen fényképezett darabokat, amik igazán megdobogtatják a szíved, belehelyezed őket a kosárba, rákattintasz a fizetésre és bármilyen bankkártyával is rendelkezel egy pillanat alatt csilingel a visszajelzés, hogy már készítik is össze kiszállításra az új szettjeidet. Mivel a ZARA applikáció lehetőséget biztosít a házhozszállítás és az üzletben való átvétel lehetőségére is, ezért azt is eldöntheted, hogy még valamelyik Zara-ban teszel egy utolsó próbát vagy otthon szembesülsz majd a tökéletes választásaid örömével.

zara-1
zara-2

Ez a mobil alkalmazás az igazán nőies nők applikációja, akik nem bolyonganak órákat üzletről üzletre, majd cipekednek teli cekkerekkel, de mégis mindig stílusosak s adott esetben még pénzt is megtakarítanak az applikáción belül elérhető árengedményekkel, így a férjeik sem támaszthatnak semmiféle kifogást. Hát nem nagyszerű?!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.