YouTube app letöltés ingyen | YouTube teljes filmek telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A felvett videómat hova menti a videózás után? Kerestem már a gépen mindenhol, de nem találtam. Mit kell beállítani vagy hova menti? Előre is köszönöm a segítséget! Download: Camstudio 2.1

YouTube

youtube A YouTube a világ legnépszerűbb videómegosztó alkalmazása, Android és iPhone telefonra is elérhető! Természetesen a YouTube sem maradhat ki a sorból! A világ legnagyobb videómegosztója hivatalos video alkalmazással rukkolt elő, ami új színt visz a mobil felhasználók hétköznapjaiba. Az app-nak köszönhetően a mobil eszközökön is egyszerűbbé és kényelmesebbé vált a YouTube csatornák figyelése és követése - gyorsan és egyszerűen elérhetjük kedvenc videóinkat, zenéinket, akár teljes filmeket is.

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: YouTube
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 998
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.83 (3 szavazat)

Mi a YouTube app?

A YouTube android és iphone alkalmazása osztatlan sikert aratott a felhasználók körében. A világ legismertebb videómegosztó portálja sikeresen vette a mobil felhasználás jelentette akadályokat. Korábban a videólisták, csatornák vagy egyszerű videók megtekintése valódi nehézséget jelentett a mobil felhasználók számára. Emiatt nem is igazán volt népszerű az online videónézés. Ezt a csorbát küszöbölte ki az app, amelynek köszönhetően az otthon kényelmében, utazás során vagy akár egy buszmegállóban várakozva elérhetővé válnak a kedvenc zenék és videók. Mindez csupán néhány koppintásra van tőlünk.

YouTube használata

A YouTube alkalmazás szabadon hozzáférhető, ingyenesen letölthető és telepíthető. Ahogyan a webes felületen sem kell fizetnünk a tartalmak megtekintéséért, úgy a YouTube applikáció használatával történő videómegtekintés is ingyenes. Az aktuálisan kiválasztott zeneszámot egy érintéssel lehúzhatjuk a képernyő alsó szegletébe. Így zavartalanul böngészhetünk tovább a lehetőségek között, nem kell aggódnunk amiatt, hogy leáll a videó.

youtube-1
youtube-2

A telefonos applikáció készítői nagy hangsúlyt feltettek arra, hogy az eredeti felület minél több hasznos funkcióját átörökítsék a mobil applikációba. Ma már bátran kijelenthetjük, hogy ez remekül sikerült neki. Ugyanúgy megőrizték az interakció lehetőségét; kedvenc zenéinket és videóinkat megoszthatjuk a barátainkkal és ismerőseinkkel, valamint saját listákat építhetünk, amelyek szintén közösségi vonzerővel bírnak. Bármikor könnyedén elkészíthetjük a saját válogatásainkat, végtelen lejátszási listákat hozhatunk létre, egyvelegeket hallgathatunk... Az alkalmazás használata során gyakorlatilag mindent megtehetünk, amit csak szeretnénk. Semmi sem gátolhat bennünket hogy megtaláljuk és rendszeresen hallgassuk a világ legjobb zenéit!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.