YouTube app letöltés ingyen | YouTube teljes filmek telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

YouTube

youtube A YouTube a világ legnépszerűbb videómegosztó alkalmazása, Android és iPhone telefonra is elérhető! Természetesen a YouTube sem maradhat ki a sorból! A világ legnagyobb videómegosztója hivatalos video alkalmazással rukkolt elő, ami új színt visz a mobil felhasználók hétköznapjaiba. Az app-nak köszönhetően a mobil eszközökön is egyszerűbbé és kényelmesebbé vált a YouTube csatornák figyelése és követése - gyorsan és egyszerűen elérhetjük kedvenc videóinkat, zenéinket, akár teljes filmeket is.

Gyártó: Google Inc.
Megnevezés: YouTube
Frissítés:
2018.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 917
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.83 (3 szavazat)

Mi a YouTube app?

A YouTube android és iphone alkalmazása osztatlan sikert aratott a felhasználók körében. A világ legismertebb videómegosztó portálja sikeresen vette a mobil felhasználás jelentette akadályokat. Korábban a videólisták, csatornák vagy egyszerű videók megtekintése valódi nehézséget jelentett a mobil felhasználók számára. Emiatt nem is igazán volt népszerű az online videónézés. Ezt a csorbát küszöbölte ki az app, amelynek köszönhetően az otthon kényelmében, utazás során vagy akár egy buszmegállóban várakozva elérhetővé válnak a kedvenc zenék és videók. Mindez csupán néhány koppintásra van tőlünk.

YouTube használata

A YouTube alkalmazás szabadon hozzáférhető, ingyenesen letölthető és telepíthető. Ahogyan a webes felületen sem kell fizetnünk a tartalmak megtekintéséért, úgy a YouTube applikáció használatával történő videómegtekintés is ingyenes. Az aktuálisan kiválasztott zeneszámot egy érintéssel lehúzhatjuk a képernyő alsó szegletébe. Így zavartalanul böngészhetünk tovább a lehetőségek között, nem kell aggódnunk amiatt, hogy leáll a videó.

youtube-1
youtube-2

A telefonos applikáció készítői nagy hangsúlyt feltettek arra, hogy az eredeti felület minél több hasznos funkcióját átörökítsék a mobil applikációba. Ma már bátran kijelenthetjük, hogy ez remekül sikerült neki. Ugyanúgy megőrizték az interakció lehetőségét; kedvenc zenéinket és videóinkat megoszthatjuk a barátainkkal és ismerőseinkkel, valamint saját listákat építhetünk, amelyek szintén közösségi vonzerővel bírnak. Bármikor könnyedén elkészíthetjük a saját válogatásainkat, végtelen lejátszási listákat hozhatunk létre, egyvelegeket hallgathatunk... Az alkalmazás használata során gyakorlatilag mindent megtehetünk, amit csak szeretnénk. Semmi sem gátolhat bennünket hogy megtaláljuk és rendszeresen hallgassuk a világ legjobb zenéit!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.