Yellow Booster alkalmazás letöltés | Yellow Booster mobil optimalizálás

 
Ingyenes programok információs portálja

Yellow Booster

yellow-booster A Yellow Booster ingyenes teljesítménynövelő app, amely kihozza a legjobbat az okostelefonunkból. Bármilyen androidos készülékre vagy táblagépre telepíthető. Nagyfokú hatékonysággal dolgozik, mégis roppant kicsi app. Kitakarítja a telefonszemetet, figyel a központi processzor megfelelő hőmérsékletére – a készülékünket felrázza, hogy mindent a megszokott gyorsasággal intézhessünk el a felületén. Felpörgetheti a mobilunk, és mindezt biztonságosan. Hihetetlen? Nézzük meg.

Gyártó: Yellow Apps Team
Megnevezés: Yellow Booster
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 137
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.50 (2 szavazat)

Mi a Yellow Booster?

Most csak néhány mozdulatra van szükségünk, hogy olyan mobilunk legyen, amilyenre mindig is vágytunk. Szabadítsuk meg a készülékünket a sok szeméttől, gyorsítsuk meg a betöltéseket. Számos alkalmazás született már a telefonok teljesítménynövelésére, azonban a Yellow Booster teljesen ingyenes és rendkívül biztonságos. Memóriahelyet szabadít fel, kézben tartja a telefon hűtését is. Gyakori használat mellett sok a szemét, amely lassítja az adatátvitelt és megterheli a készülékünket is. A Yellow Booster app optimalizálja a helyzetet, vagyis néhány érintéssel valóban a legtöbbet hozza ki a készülékünkből. Elég csak kiadni a törlés parancsot, néhány másodperc alatt végez is vele ez az okos kis program. Hiánypótló, és valójában csak akkor vesszük észre, milyen látványos eredményt jelent, ha ott van a mobilunkon. Ugye?

Yellow Booster app használata

A Yellow Booster nem véletlenül népszerű alkalmazás. Akkora adatforgalommal dolgozunk minden nap, hogy odafigyeléssel sem tudjuk manuálisan eltüntetni a felhalmozott szemetet. A Yellow Booster app viszont kitakarítja az okostelefonunkat, és ezzel meg is növeli a teljesítményét. Töltsük le, mert a segítségével végre visszakaphatjuk az okostelefonunk magas felhasználói élményét. Telepítés után azonnal felméri a készülékünk pillanatnyi állapotot: a RAM telítettségét, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a központi processzor hőmérsékletét. Ezeket az értékeket turbózza fel a Yellow Booster, hogy ultraszuper mobilt kapjunk.

yellow-booster-1
yellow-booster-2

Minden nap érdemes aktiválni ezt az appot. Meglátjuk majd, milyen egyszerű a menürendszere. Gyakorlatilag csak a legfontosabb funkciókat tartalmazza, ezért az IT-szektort kerülők is egyszerűen használhatják bármikor. Ha lassúnak érezzük a mobilunk, válasszuk ki a Szemét tisztítását, és a Yellow Booster pillanatok alatt átellenőrzi a készülékünket. Annyi tennivalónk marad csupán, hogy véglegesítsük a törlést. Ha nem szeretjük a meglepetéseket, érdemes minden nap elvégezni ezt a folyamatot, főleg, ha folyamatos adatforgalommal dolgozunk, és gyakran használjuk a legnépszerűbb közösségi oldalakat.

Tovább az Android letöltés oldalra.