Yazio app letöltés | Yazio ételnapló mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Yazio

yazio A Yazio alkalmazás sokkal többet tehet a fittségünkért, mint gondolnánk: online ételnapló és valódi motivátor! Android-készülékkel és iPhone-nal egyaránt tökéletesen működik ez a kalóriaszámláló program, amely helyettünk is felügyeli az étkezésünk. Egyszerűen követhetjük nyomon a kalóriabevitelt és -leadást, hogy valóban kézben tartsuk a saját alakunkat és formánkat. A Yazio-val tudatosabban és egészségesebben étkezhetünk. Töltsük le, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben!

Gyártó: YAZIO
Megnevezés: Yazio
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 589
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Yazio?

Már sokadszorra futunk neki a fogyókúra keserves kezdőlépésének, esetleg félúton folyamatosan elbukunk? A Yazio alkalmazás rendszerességet és tudatosságot hoz a táplálkozásunkba, ezzel az okos androidos kalóriaszámlálóval könnyen és gyorsan testre szabhatjuk az étkezéseinket. Böngésszünk a felületen receptek után, olvassunk tippeket. Tájékozódjunk a kalóriatáblázatokból, informálódjunk az tápanyagok energiatartalmáról. Nem véletlen, hogy ennyire népszerű ez a kalóriaszámláló app, már több mint 2 millió recepttel segíti azokat, akik igényesek megjelenésükre, vagy csak szeretnék visszanyerni az életerejüket. Nemcsak arra figyel, mit eszünk, testmozgás-gyakorlatokat is tartalmaz. A Yazio pontosan megmutatja, hogyan égethetünk el kalóriákat. Kezdőknek és gyakorlott ételnapló vezetőknek is hasznos app, hiszen bármikor visszaellenőrizhetjük az adatokat. És, ha elcsábítanak bennünket a kalóriák, keressünk mozgásgyakorlatokat.

Yazio app használata

A Yazio alkalmazásnak már ott a helye minden Androidos telefonon. Helyettünk is nyomon követi a napi kalóriabevitelünket. Töltsük le ezt az apró programot, regisztráljunk és máris a rendelkezésünkre áll ez az okos program. Tökéletes eszköz és igazi motiváló a fogyni vágyóknak, de a kezdő felületen felelhető menük azonnal elárulják, izomtömeg növeléshez, vagy csak egyszerűen a testünk karban tartásához is felhasználhatjuk. Olyan egyszerű és hasznos tippek, receptek várnak a felhasználókra, amelyekkel elképzelhetetlenül könnyen energikussá válhatnak.

yazio-1
yazio-2

A Yazio kifejezetten szép és igényes felületen mutatja a táplálékok kalóriatartalmát. Igazán egyszerűen rögzíthetjük a saját napi mennyiségünket is. Ezt az alkalmazást folyamatos aktív munkára tervezték. Ha tanácstalanok vagyunk egy vacsoránál, mit érdemes fogyasztanunk, csak kapjuk elő az okostelefonunkat, és máris kikereshetjük a megoldást. Egy ügyes mozdulattal kerüljük el a bűntudatot, táplálkozzunk tudatosan a Yazio-val. Bátran álljunk mi is a konyhába, nagyon vonzó képekkel és jól követhető leírásokkal magunk is elkészíthetjük az egészséges és ízletes fogásokat. A diéta nem szenvedés lesz, hanem egy igazi kaland, ahol új ételeket fedezhetünk fel ezzel a fitt appal!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.