Yazio app letöltés | Yazio ételnapló mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Yazio

yazio A Yazio alkalmazás sokkal többet tehet a fittségünkért, mint gondolnánk: online ételnapló és valódi motivátor! Android-készülékkel és iPhone-nal egyaránt tökéletesen működik ez a kalóriaszámláló program, amely helyettünk is felügyeli az étkezésünk. Egyszerűen követhetjük nyomon a kalóriabevitelt és -leadást, hogy valóban kézben tartsuk a saját alakunkat és formánkat. A Yazio-val tudatosabban és egészségesebben étkezhetünk. Töltsük le, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben!

Gyártó: YAZIO
Megnevezés: Yazio
Frissítés:
2018.06.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
794
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Yazio?

Már sokadszorra futunk neki a fogyókúra keserves kezdőlépésének, esetleg félúton folyamatosan elbukunk? A Yazio alkalmazás rendszerességet és tudatosságot hoz a táplálkozásunkba, ezzel az okos androidos kalóriaszámlálóval könnyen és gyorsan testre szabhatjuk az étkezéseinket. Böngésszünk a felületen receptek után, olvassunk tippeket. Tájékozódjunk a kalóriatáblázatokból, informálódjunk az tápanyagok energiatartalmáról. Nem véletlen, hogy ennyire népszerű ez a kalóriaszámláló app, már több mint 2 millió recepttel segíti azokat, akik igényesek megjelenésükre, vagy csak szeretnék visszanyerni az életerejüket. Nemcsak arra figyel, mit eszünk, testmozgás-gyakorlatokat is tartalmaz. A Yazio pontosan megmutatja, hogyan égethetünk el kalóriákat. Kezdőknek és gyakorlott ételnapló vezetőknek is hasznos app, hiszen bármikor visszaellenőrizhetjük az adatokat. És, ha elcsábítanak bennünket a kalóriák, keressünk mozgásgyakorlatokat.

Yazio app használata

A Yazio alkalmazásnak már ott a helye minden Androidos telefonon. Helyettünk is nyomon követi a napi kalóriabevitelünket. Töltsük le ezt az apró programot, regisztráljunk és máris a rendelkezésünkre áll ez az okos program. Tökéletes eszköz és igazi motiváló a fogyni vágyóknak, de a kezdő felületen felelhető menük azonnal elárulják, izomtömeg növeléshez, vagy csak egyszerűen a testünk karban tartásához is felhasználhatjuk. Olyan egyszerű és hasznos tippek, receptek várnak a felhasználókra, amelyekkel elképzelhetetlenül könnyen energikussá válhatnak.

yazio-1
yazio-2

A Yazio kifejezetten szép és igényes felületen mutatja a táplálékok kalóriatartalmát. Igazán egyszerűen rögzíthetjük a saját napi mennyiségünket is. Ezt az alkalmazást folyamatos aktív munkára tervezték. Ha tanácstalanok vagyunk egy vacsoránál, mit érdemes fogyasztanunk, csak kapjuk elő az okostelefonunkat, és máris kikereshetjük a megoldást. Egy ügyes mozdulattal kerüljük el a bűntudatot, táplálkozzunk tudatosan a Yazio-val. Bátran álljunk mi is a konyhába, nagyon vonzó képekkel és jól követhető leírásokkal magunk is elkészíthetjük az egészséges és ízletes fogásokat. A diéta nem szenvedés lesz, hanem egy igazi kaland, ahol új ételeket fedezhetünk fel ezzel a fitt appal!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.