XE Currency app letöltés | XE valuta árfolyamok telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

XE Currency

xe-currency A XE Currency az egyik leghasznosabb alkalmazás, ha nyaralni vagy kirándulni indulunk: az ingyenesen telepíthető pénzváltó app megbízható módon és gyorsan váltja át a valutaértékeket. Töltsük le androidos készülékekre vagy iPhone-ra ezt az egyszerű és felhasználó barát felületet, hogy a legfrissebb árfolyam-értékek alapján számolhassunk. Off-line módban pedig internetre sem lesz szükségünk ehhez. A XE Currency megbízható pénzváltó app-nak ott helye a mobiltelefonon.

Gyártó: XE.com Inc.
Megnevezés: XE Currency
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 301
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a XE Currency?

Sokszor csak akkor tudatosul bennünk, hogy ráfizettünk, amikor nyugodt körülmények között számítjuk át a valutát a számunkra könnyebben értelmezhető forintra vagy euróra. Ha a XE Currencyt letöltjük a mobilunkra, nem kell mindig résen lennünk. Ezzel az alkalmazással ugyanis egy személyi pénzváltót kapunk, amely frissülő árfolyamadatokból tájékozódva kezeli a valutákat. Egyidejűleg akár 10 különböző pénznemet is nyomon követhetünk az app-pal, a számadatok mellett grafikonok teszik még egyszerűbbé az információkat. Egyszerre több valutát is összehasonlítanánk? Megtehetjük, csak válasszuk ki a kívánt pénznemeket, és egy helyen listázva találjuk meg a különböző pénzváltási értékeket. Az alapbeállításokon túl akár rázással is lenulláztathatjuk a váltó értékét, vagy widgetet helyezhetünk el a mobiltelefon képernyőjére. Rendkívül hasznos és személyre szabható!

XE Currency app használata

Kapjuk elő az androidos telefonunkat vagy az iPhone-unkat, és telepítsük ezt a kicsi, mégis nagyon hasznos programot. Az offline is kitűnően működő XE Currency letöltése gyors és egyszerű. Pontosan és megbízhatóan végzi el a rábízott feladatot: a felületén a valutaváltáson túl szemmel tarthatjuk az árfolyamváltozásokat is. A pillanatnyi adatokon mellett fontos információkat találunk a különböző pénznemek árfolyamának alakulásáról is – ha hosszabb ideig tartózkodunk külföldön, mindenképp érdemes utánanézni a valuta korábbi értékváltozásainak.

xe-currency-1
xe-currency-2

Válasszuk ki a legördülő listából a kívánt valutát, és a kijelölést követően azonnal hozzájutunk az árfolyamértékekhez. Rendkívül praktikus a XE Currency, ha városnézésre indulunk, és bevásárláskor is elég csak megnyitni az alkalmazást, hogy pontosan értsük, mennyit is költünk el az adott helyzetben. A cserediákoknak hatalmas segítség ez a nemzetközileg nagyon népszerű app, mert a pénztárcabarát módon élhetnek bárhol a világban. A XE Currency arra is képes, hogy jelezze számunkra, ha a kiválasztott valuta értékében változás történik – a beállításoknál aktiválható a funkció. Ha magunkkal visszük ezt a pénzváltó appot, talán, még a bankkártyánk is megköszöni nekünk!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.