WizzAir mobil alkalmazás | WizzAir repjegy foglalás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Wizz Air

wizzair A Wizz Air alkalmazással már okostelefon segítségével is kiválaszthatjuk a legolcsóbb és legjobb útvonalat. Még sosem volt ennyire egyszerű a repülőjegy foglalás. Az applikáció felhasználó barát felületével az első lépéstől az utolsóig mindent elintézhetünk. Az egyik legnagyobb fapados légitársaság utasai már a felszállást megelőzően is élvezhetik a mobilitást, hiszen bárhonnan nyomon követhetik a járatok pillanatnyi helyzetét. A Wizz Air járatait böngészve mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ajánlatot, a foglalás menetét pedig valóban egyszerűen és gyorsan nyélbe ütheti!

Gyártó: Wizz Air
Megnevezés: Wizz Air
Frissítés:
2018.05.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 192
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.67 (3 szavazat)

Mi a Wizz Air alkalmazás?

A Wizz Air alkalmazást az Android és iPhone készülékek egyaránt jól kezelik. Aki a légitársaság weboldalát könnyedén használta, immáron az okostelefonnal is jól igazodik el a teendők között - az applikáció ugyanis a cég honlapjának felépítését követi. Menetrend, járat információk, útvonalak, a légitársaság legfontosabb tudnivalói mind egy helyen. A foglalás folyamatának minden lépésében segít a Wizz Air, valamint az extra szolgáltatások is elérhetők okostelefonnal. Például már meglevő foglalásunkat egy szempillantás alatt kiegészíthetjük poggyásszal, ha korábban azt elfelejtettük volna. Az összes repülő útvonal a rendelkezésükre áll, emellett már a Check-in/Utasfelvétel is megoldható néhány mozdulattal a telefonunkkal.

Wizz Air használata

Az alkalmazás a gyors telepítést követően máris készen áll arra, hogy repülőjegy foglalás bármely pontját gond nélkül és egyszerűen elvégezhessük. A járatok böngészéséhez nem feltétel egy saját Wizz Air-fiók, azonban a foglaláshoz elengedhetetlen. A légitársaság egyelőre csak webes felületen biztosítja a felhasználói profil létrehozását - az applikáció szolgáltatásait a cég honlapján regisztrál fiókkal lehet igénybe venni. A praktikus kereső segítségével szempillantás alatt megtalálhatjuk a kiszemelt célállomást, illetve a légitársaság úti céljai között is böngészhetünk. A szokásos alapbeállítások mellett akár megválaszthatjuk a költségek pénznemét is, így például egy stockholmi út költségeit nemcsak forintban, de euróban, svéd koronában is böngészhetjük.

wizzair-1
wizzair-2

A WIZZ Discount Club-tagság kedvezményes árakat biztosít a vásárlóknak, az applikációval az engedményeket szintén nyomon követhetjük. Az ingyenes alkalmazás, természetesen, folyamatos internetkapcsolatot igényel a frissülő adatok és információk miatt. A rendszeresen utazóknak, repülés-szerelmeseinek, de a vakációjukat tervezőknek is praktikus alkalmazást készítettek a fejlesztők.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.