WizzAir mobil alkalmazás | WizzAir repjegy foglalás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Wizz Air

wizzair A Wizz Air alkalmazással már okostelefon segítségével is kiválaszthatjuk a legolcsóbb és legjobb útvonalat. Még sosem volt ennyire egyszerű a repülőjegy foglalás. Az applikáció felhasználó barát felületével az első lépéstől az utolsóig mindent elintézhetünk. Az egyik legnagyobb fapados légitársaság utasai már a felszállást megelőzően is élvezhetik a mobilitást, hiszen bárhonnan nyomon követhetik a járatok pillanatnyi helyzetét. A Wizz Air járatait böngészve mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ajánlatot, a foglalás menetét pedig valóban egyszerűen és gyorsan nyélbe ütheti!

Gyártó: Wizz Air
Megnevezés: Wizz Air
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 555
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.67 (3 szavazat)

Mi a Wizz Air alkalmazás?

A Wizz Air alkalmazást az Android és iPhone készülékek egyaránt jól kezelik. Aki a légitársaság weboldalát könnyedén használta, immáron az okostelefonnal is jól igazodik el a teendők között - az applikáció ugyanis a cég honlapjának felépítését követi. Menetrend, járat információk, útvonalak, a légitársaság legfontosabb tudnivalói mind egy helyen. A foglalás folyamatának minden lépésében segít a Wizz Air, valamint az extra szolgáltatások is elérhetők okostelefonnal. Például már meglevő foglalásunkat egy szempillantás alatt kiegészíthetjük poggyásszal, ha korábban azt elfelejtettük volna. Az összes repülő útvonal a rendelkezésükre áll, emellett már a Check-in/Utasfelvétel is megoldható néhány mozdulattal a telefonunkkal.

Wizz Air használata

Az alkalmazás a gyors telepítést követően máris készen áll arra, hogy repülőjegy foglalás bármely pontját gond nélkül és egyszerűen elvégezhessük. A járatok böngészéséhez nem feltétel egy saját Wizz Air-fiók, azonban a foglaláshoz elengedhetetlen. A légitársaság egyelőre csak webes felületen biztosítja a felhasználói profil létrehozását - az applikáció szolgáltatásait a cég honlapján regisztrál fiókkal lehet igénybe venni. A praktikus kereső segítségével szempillantás alatt megtalálhatjuk a kiszemelt célállomást, illetve a légitársaság úti céljai között is böngészhetünk. A szokásos alapbeállítások mellett akár megválaszthatjuk a költségek pénznemét is, így például egy stockholmi út költségeit nemcsak forintban, de euróban, svéd koronában is böngészhetjük.

wizzair-1
wizzair-2

A WIZZ Discount Club-tagság kedvezményes árakat biztosít a vásárlóknak, az applikációval az engedményeket szintén nyomon követhetjük. Az ingyenes alkalmazás, természetesen, folyamatos internetkapcsolatot igényel a frissülő adatok és információk miatt. A rendszeresen utazóknak, repülés-szerelmeseinek, de a vakációjukat tervezőknek is praktikus alkalmazást készítettek a fejlesztők.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.