Wish app letöltés | Wish shop webáruház, vásárlás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

jó hogy már van lehetőségem kipróbálni a Windows defender-t az xp-men:D.Szerintem egész jó+ védelemnek megfelel,nem zabál sok memoárit,megfér más biztonsági szoftverek mellet...könnyen kezelhető,gyors,jó kis progi Download: Windows Defender 1.1.1593

Wish

wish A Wish ingyenes app-ot telepítve már Android és iPhone okostelefonnal, táblagéppel is vásárolhatunk. Óriási kedvezménnyel juthatunk hozzá a legdivatosabb termékekhez, ráadásul minden az otthonunkba érkezik. Milliók használják évente az alkalmazást arra, hogy a legkényelmesebb módon érhessék el a legmenőbb és legérdekesebb dolgokhoz. A dizájn világától kezdve egészen az elektronikai cikkekig, szinte hihetetlen, milyen alacsony áron kapjuk meg a termékeket.

Gyártó: Wish Inc.
Megnevezés: Wish
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
9 801
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Wish app?

Részletes böngészővel, filterekkel, személyre szabott kereséssel várja a Wish app a felhasználókat. A letisztult és könnyen kezelhető felület valóban gyorsan juttat célba bárkit. Átalakítanánk a ruhatárunkat, vagy bővítenénk a konyhai robotgépek sorát? Itt érdemes keresni a megoldást, ugyanis hihetetlen kedvezményeket és árakat kínálnak a kereskedők, ha a Wish app-on keresztül bonyolítjuk le a vásárlást. Miért is nézelődnénk más helyen, hiszen az alkalmazás az ajánlatokat képes teljesen a mi igényeinkhez igazítani. Az egyedi és divatos termékek pedig a világ bármely részéről eltalálnak otthonunkba. Nekünk csak az a feladatunk, hogy megkeressük a tárgyat, a rendelés helyben érkezik meg. A Wish app web áruháza igazán felkészült felülettel kínálja az árucikkeket, kényelmes és jó hangulatú vásárlás vár ránk. Vétek kihagyni a Wish alkalmazás kedvezményeit, telepítsük minél hamarabb, hogy már csak a szállítók kiérkezése miatt kelljen bosszankodnunk.

Wish használata

Nagyon egyszerű módon telepíthető a Wish Android-készülékre. Az ingyenes letöltés után már a Facebook- vagy Google-belépőnkkel is csatlakozhatunk a felülethez. A vásárláshoz szükséges profilunkat így automatikusan áttölti az app. A hatalmas kínálatot rendkívül jól felépített keresővel ellensúlyozza a Wish. Már a regisztrációt követően kiválaszthatjuk, milyen kategóriák ajánlatait részesítjük előnyben. A filteres kereséssel tovább szűkíthetjük a termékek találati listáját Vásárlás előtt nyissuk meg az áruk adatlapjait, olvassuk el a leírást, böngésszük végig a fotókat. Ha bizonytalankodunk a döntésben, a kommentek segítséget nyújtanak majd! Sokszor a figyelemfelkeltő csomagolás egy kevésbé minőséges árut takar – tanuljunk mások tapasztalataiból!

wish-1
wish-2

A Wish app nemcsak ingyenes, de valóban összegyűjti a legkedvezményesebb árakat és akciókat. Okostelefon-barát, hiszen kevés helyet foglal a készüléken. Pénztárcabarát, hiszen a legjobb ajánlatokat mutatja. Nem utolsó sorban pedig felhasználóbarát, mert könnyen vásárolhatunk, hiszen elegendő egy hozzá egy gombnyomás! A Wish Európában már piacvezető web áruház.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.