Wish app letöltés | Wish shop webáruház, vásárlás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Wish

wish A Wish ingyenes app-ot telepítve már Android és iPhone okostelefonnal, táblagéppel is vásárolhatunk. Óriási kedvezménnyel juthatunk hozzá a legdivatosabb termékekhez, ráadásul minden az otthonunkba érkezik. Milliók használják évente az alkalmazást arra, hogy a legkényelmesebb módon érhessék el a legmenőbb és legérdekesebb dolgokhoz. A dizájn világától kezdve egészen az elektronikai cikkekig, szinte hihetetlen, milyen alacsony áron kapjuk meg a termékeket.

Gyártó: Wish Inc.
Megnevezés: Wish
Frissítés:
2018.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 735
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Wish app?

Részletes böngészővel, filterekkel, személyre szabott kereséssel várja a Wish app a felhasználókat. A letisztult és könnyen kezelhető felület valóban gyorsan juttat célba bárkit. Átalakítanánk a ruhatárunkat, vagy bővítenénk a konyhai robotgépek sorát? Itt érdemes keresni a megoldást, ugyanis hihetetlen kedvezményeket és árakat kínálnak a kereskedők, ha a Wish app-on keresztül bonyolítjuk le a vásárlást. Miért is nézelődnénk más helyen, hiszen az alkalmazás az ajánlatokat képes teljesen a mi igényeinkhez igazítani. Az egyedi és divatos termékek pedig a világ bármely részéről eltalálnak otthonunkba. Nekünk csak az a feladatunk, hogy megkeressük a tárgyat, a rendelés helyben érkezik meg. A Wish app web áruháza igazán felkészült felülettel kínálja az árucikkeket, kényelmes és jó hangulatú vásárlás vár ránk. Vétek kihagyni a Wish alkalmazás kedvezményeit, telepítsük minél hamarabb, hogy már csak a szállítók kiérkezése miatt kelljen bosszankodnunk.

Wish használata

Nagyon egyszerű módon telepíthető a Wish Android-készülékre. Az ingyenes letöltés után már a Facebook- vagy Google-belépőnkkel is csatlakozhatunk a felülethez. A vásárláshoz szükséges profilunkat így automatikusan áttölti az app. A hatalmas kínálatot rendkívül jól felépített keresővel ellensúlyozza a Wish. Már a regisztrációt követően kiválaszthatjuk, milyen kategóriák ajánlatait részesítjük előnyben. A filteres kereséssel tovább szűkíthetjük a termékek találati listáját Vásárlás előtt nyissuk meg az áruk adatlapjait, olvassuk el a leírást, böngésszük végig a fotókat. Ha bizonytalankodunk a döntésben, a kommentek segítséget nyújtanak majd! Sokszor a figyelemfelkeltő csomagolás egy kevésbé minőséges árut takar – tanuljunk mások tapasztalataiból!

wish-1
wish-2

A Wish app nemcsak ingyenes, de valóban összegyűjti a legkedvezményesebb árakat és akciókat. Okostelefon-barát, hiszen kevés helyet foglal a készüléken. Pénztárcabarát, hiszen a legjobb ajánlatokat mutatja. Nem utolsó sorban pedig felhasználóbarát, mert könnyen vásárolhatunk, hiszen elegendő egy hozzá egy gombnyomás! A Wish Európában már piacvezető web áruház.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.