Windfinder app letöltés | Windfinder Budapest

 
Ingyenes programok információs portálja

Windfinder

windfinder A Windfinder app kihagyhatatlan vitorlázáshoz, szörfözéshez, vagy siklóernyőzéshez. Az ingyenes alkalmazáshoz elég csak egy androidos vagy iPhone-készülék, hogy friss információkat kapjunk a szélirányról, a szélsebességről és a várható hőmérsékletről is. A kitesurfe-őrültek és a vitorlázók pedig nem nélkülözhetik a részletes hullám-előrejelzéseket sem. A Windfinder felületén grafikonok is segítik a könnyű tájékozódást. Nemcsak Magyarországból naprakész, ez az app igazi világjáró!

Gyártó: Windfinder
Megnevezés: Windfinder
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 272
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Windfinder?

Idegesít bennünket az erős szél? Vagy épp ellenkezőleg, szurkolunk, hogy végre már vízre szállhassunk? A Windfinderrel kényelmesen kapjuk kézhez a legfontosabb információkat, ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy megtudjuk, honnan fúj a szél, milyen magas hullámokra számíthatunk. Tájékozódjunk a legközelebbi meteorológiai központ adataiból! Androidos vagy iPhone-készülékkel könnyen hozzáférünk a pontos mérésekhez, és azt is megtudhatjuk, mire számítsunk az elkövetkező időszakban. Így sokkal biztonságosabbá és tervezhetőbbé válik a szabadidőnk. Különösen az extrém vízi és a légi sportok sportok szerelmesei örülhetnek ennek a széljelző alkalmazásnak! A kereső segítségével már több mint 18 000 állomás adatai érhetőek el ingyenesen Európában, Észak-Amerikában és Egyiptomban. A Windfinderrel elcsíphetjük a legjobb hullámokat!

Windfinder app használata

Igazi hiánypótló alkalmazás a vízi- és a légi sport-rajongóknak. A Windfinder megmutatja, milyen irányból számíthatunk széllökésre, valamint friss információkat küld a hullámok várható nagyságáról is. Az app ingyenesen és rendkívül egyszerűen telepíthető a mobiltelefonra. A letöltést követően a felhasználóbarát felületen azonnal ki tudjuk választani azt a területet, amelyre kíváncsiak vagyunk. A telefon segítségével már a tartózkodási helyünkről is naprakész előrejelzést mutat a Windfinder. Igazán praktikus, hogy a keresőben az európai és az észak-amerikai szél-időjárásképet is gyorsan megtaláljuk. A kényelmes tájékozódáshoz a mértékegységek bármikor megváltoztathatók a Beállításoknál.

windfinder-1
windfinder-2

A részletes prognózissal szinte óráról órára követhető az időkép – így a legalkalmasabb pillanatban állhatunk rá a szörfdeszkára, vagy indulhatunk útnak a kikötőből. Tervezzük meg a napunkat a Windfinder segítségével. Oldalsöpréssel megtaláljuk a hőmérséklet és a szélerősség grafikonjait is, amely összefoglalja a részletes adatokat. Térképet is nézhetünk még indulás előtt. A profik egy kisebb összegért cserébe a Windfinder Pro továbbfejlesztett alkalmazásával rendkívül részletes időjárás-előrejelzést kaphatnak. Az applikáció szinte kötelező nyári felszerelés az extrém sportok mellé, de bárki számára hasznos lehet!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.