Weather & Radar app letöltés | Weather & Radar időjárás áttekintő

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Weather and Radar

weather-radar A Weather and Radar ingyenes alkalmazást bárkinek érdemes letöltenie, akinek fontos, hogy folyamatosan frissülő adatokkal tájékozódhasson a napi és heti előrejelzésekről. Kirándulások, utazások tervezésében nélkülözhetetlen, de nem érdemes utcára sem lépni sem anélkül, hogy átfutottuk volna, mi vár ránk odakint: számíthatunk-e lehűlésre, esetleg erősebb szélre. Bárhol és bármikor kisegíthet bennünket ez a népszerű app, hiszen részletes leírást és adatokat találunk nemcsak a környezetünkről, de a világ bármely városáról is.

Gyártó: WetterOnline GmbH
Megnevezés: Weather and Radar
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 375
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Weather and Radar?

ingyenes alkalmazást bárkinek érdemes letöltenie, akinek fontos, hogy folyamatosan frissülő adatokkal tájékozódhasson a napi és heti előrejelzésekről. Kirándulások, utazások tervezésében nélkülözhetetlen, de nem érdemes utcára sem lépni sem anélkül, hogy átfutottuk volna, mi vár ránk odakint: számíthatunk-e lehűlésre, esetleg erősebb szélre. Bárhol és bármikor kisegíthet bennünket ez a népszerű app, hiszen részletes leírást és adatokat találunk nemcsak a szűk környezetünkről, de a világ bármely városáról is. Világjáróknak kifejezetten ajánlott, de a hétköznapokban is remek segítség az Időjárás és radar applikáció. Világjáróknak kifejezetten ajánlott, de a hétköznapokban is remek segítség az Időjárás és radar applikáció.

Weather and Radar használata

Az Időjárás és radar app telepítését már néhány mozdulattal elvégezhetjük. A helymeghatározó segítségével azonnal megkapjuk a jelenlegi tartózkodási hely hőmérsékleti adatait. Az áttekinthető elrendezés és a különösen színes ábrázolás bárki számára megkönnyíti a tájékozódást. A részletes adatokból a hőfokon túl a szél várható irányát, a csapadékmennyiséget és a lehetséges napfényes órák számát is közli az Időjárás és radar alkalmazás. Az ingyenes felületen tehát minden pontos információt megkapunk ahhoz, hogy előreláthassuk, mi vár ránk a nap folyamán, vagy egy utazás alkalmával.

weather-radar-1
weather-radar-2

A csapadék-, szél- és hőmérséklet előrejelzések legpraktikusabb kiegészítője a radar funkció, amely segítségével végigkövethetjük a felhőzet vonulási irányát is. A nagyobb távolságok között ingázóknak ez különösen fontos eszköz lehet. A radar nemcsak a jelenlegi állapotokról tájékoztat, 12 órával későbbi, sőt, egy másnapi előrejelzést és végignézhetünk. Az Időjárás és radar népszerűségét az átlátható felületet, a gyors és pontos információk adják. A világ bármely helyéről elérhető applikáció valóban nem hiányozhat az Android-készülékekről. Így útközben is kevesebb kellemetlen meglepetés érhet bennünket!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.