Vyclone app letöltés | Vyclone videómegosztás mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

jó hogy már van lehetőségem kipróbálni a Windows defender-t az xp-men:D.Szerintem egész jó+ védelemnek megfelel,nem zabál sok memoárit,megfér más biztonsági szoftverek mellet...könnyen kezelhető,gyors,jó kis progi Download: Windows Defender 1.1.1593

Vyclone

vyclone A Vyclone ingyenes app-pal akár egy izgalmas kisfilmet is összeállíthatunk okostelefonnal vagy táblagéppel. Minden buliban előkerülnek az Android és iPhone készülékek, fókuszál, élesít, kamera bekapcs – és indulhat a felvétel! A Vyclone alkalmazás kitűnő pár perces felvételek rögzítésére, azonban az igazi erőssége az, hogy egymás után kapcsolja ezeket. Erre akkor is képes, ha egy számunkra ismeretlen emberrel filmezünk egyazon helyszínen.

Gyártó: Vyclone
Megnevezés: Vyclone
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 421
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Vyclone?

Egy hajmeresztő, sziklás kirándulás, vagy megható családi pillanat bizonyosan emlékezetes videóanyag lesz. Ha már mindenki az okostelefonjával igyekszik örökkévalóvá tenni az eseményeket, miért ne legyen ez egyedi, spontán és képkockáiban is megismételhetetlen? Az egy helyen, vagy ugyanazon az eseményen egy időben regisztrált felhasználók egymással kapcsolatba lépve feltölthetik a rögzített felvételeket a Vyclone felületére, és az ingyenes app szinte pillanatok alatt eggyé varázsolja azokat. Mindig visszakereshetjük, hogy kiknek a hozzájárulásával születhettek meg a videók, és a partnerek egyéb felvételeit is átböngészhetjük. Milyen fantasztikus egy koncertet több nézőpontból látni. Ehhez segít hozzá a Vyclone! Több szem tényleg többet lát! Képzeljük el, videózzuk le, és a végeredményt osszuk meg barátainkkal a közösségi oldalakon is! Az alkalmazás izgalmas és nagyon vicces képsorokat szerkeszt össze, és általában legtöbbször a véletlen írja a forgatókönyvet. Ettől a rögtönzéstől olyan nagyszerű a Vyclone!

Vyclone használata

Szinte saját kisfilmet forgathatunk a Vyclone alkalmazással. A bulik és a születésnapok egyik legnépszerűbb app-ja lehet, és a mobilunkon is kevés helyet foglal el. Töltsük le, és regisztráljunk Facebook-belépőnkkel vagy az e-mail címünkkel. A felület letisztult, könnyen kezelhető. Elég csak előkapni az okostelefont, amikor már a tombol a hangulat, és a kamera ikon érintésével elindítani a felvételt. A videók 3 percet rögzítenek. Azonban újabb és újabb videókat gyárthatunk egymás után, a Vyclone pedig később összefűzi ezeket. Izgalmasabb azonban, ha megkeressük a helyszínen a többi Vyclone-partnert, hogy az alkalmazás egy valóban sokszínű összeállítást készíthessen a különböző felvételekből. A bal felső sarokban találjuk azokat a felhasználókat, akikkel kooperálhatunk. Ne felejtsük el, hogy nemcsak feltölthetünk, de a partnerek videó között böngészhetünk is.

vyclone-1
vyclone-2

A vidám pillanatok biztosítéka a Vyclone app. Hívjuk elő a bal felső sarokból a gyorsmenüt, és azonnal rátalálhatunk a közelünkben tartózkodókra. A térképes megjelenítés a valószínűleg hasonló tartalmat készítő partnereket tünteti fel. Az alkalmazás igazi bulihangulat-felelős, az összefűzött videókat évekkel később is kacagva nézzük majd vissza!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.