VSCO app letöltés magyarul | VSCO fotó háttér telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

VSCO

vsco A VSCO az egyik legsikeresebb ingyenes fotós alkalmazás. Az iPhone-készülékek mellett már Androidra is telepíthető, hogy kitűnő minőségben készíthessünk emlékeket az élet legszebb, legfontosabb pillanatairól. Az app szerkesztési funkciói is irigylésre méltóak, szűrőket állíthatunk be a felületen és további extrákat aktiválhatunk a lélegzetelállítóan szép fotókért. Fényképezzünk, kísérletezzünk, szerkesszünk – a végeredményt pedig mutassuk meg az ismerőseinknek. Igen, ezt tudja a VSCO, töltsük le!

Gyártó: VSCO
Megnevezés: VSCO
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 287
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a VSCO?

Itt egy remek fotós alkalmazás, amely semmibe sem kerül, mégis a legtöbb gyári fényképezés szoftvert túlszárnyalja. A VSCO appot eredetileg iOS platformra fejlesztették, de olyan gyorsan népszerűvé vált a filterekkel és szerkesztő funkciókkal ellátott program, hogy már telepíthető az androidos változata is. A Visual Supply Co. rövidítéseként elterjedt app ingyenesen turbózza fel a digitális fényképeinket. A felület kreatív és sokoldalú lehetőséget kínál. A VSCO felhasználói nemcsak közösségi oldalakon oszthatják meg a fotókat, maga az alkalmazás is lehetővé teszi a nyomon követést. Rendszerezzük mappába saját alkotásainkat, böngésszünk a többi felhasználó között, találjunk kedvencekre, inspirálódjunk. A VSCO funkcióiban és felépítésében egy remek fényképező program, nem véletlenül robbant hatalmasat és vált népszerűvé az app-piacon. Ingyenesen használhatjuk a szerkesztés funkciókat is, azonban egy kevés többletért további szűrőket telepíthetünk a programhoz.

VSCO app használata

Jó döntés egy megbízható és okos fényképező alkalmazást telepíteni az okostelefonunkra, hiszen sok esetben a gyári beállítások igen kevés lehetőséget kínálnak fotózáskor. A VSCO tartja a lépést a 21. századi fotóőrülettel, a fényképező és szerkesztési funkciókkal minőséges és szép tartalmakat hozhatunk létre. A VSCO nem kifejezetten közösségi fotós alkalmazás, ezért más népszerű társai mellett itt még hangsúlyosabb a sokszínűség és felhasználóbarát felület. Miután letöltöttük, szinte azonnal indíthatjuk is az appot.

vsco-1
vsco-2

Az elkészült fotókat a felületen keresztül megoszthatjuk más VSCO-használókkal, de mi is böngészhetünk a feltöltők alkotásai között. Rendkívül okos és funkciógazdag a VSCO app, állíthatunk a kép színein, a kontraszton, részleteket vághatunk ki az eredeti képből. Az árnyalatokat megváltoztathatjuk, illetve az expozíció eredeti helyzetén is alakíthatunk. Egy régi hangulatú, megkopott, szemcsés fényképet szeretnénk létrehozni? Ezt a stílust néhány mozdulattal megvalósíthatjuk, ha VSCO appot töltünk le a mobilunkra. Fotózás-rajongóknak kifejezetten ajánlott.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.