Vonalzó app letöltés | Vonalzó centi mérés mobillal

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Vonalzó

vonalzo A Vonalzó alkalmazás tökéletes arra az esetre, ha egy pontos és stílusos mérőeszközre van szükségünk. Ráadásul elég csak telepíteni az Android telefonunkra ezt a programot, és bárhova magunkkal vihetjük. Mindegy, hogy centiméterben vagy inchben van szükségünk az értékre, a telefonunk kijelzőjén mindkét mértékegységet egy időben láthatjuk. Az átváltást is nyugodtan rábízhatjuk a Vonalzó alkalmazásra. Ezt a mérőeszközt biztosan nem hagyjuk majd otthon, hiszen a zsebünkben mindig elfér – és még szép is!

Gyártó: NixGame
Megnevezés: Vonalzó
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 446
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Vonalzó?

Rendkívül egyszerű, mégis nagyon hasznos alkalmazás a Vonalzó. Mindig kéznél lesz, amikor szükségünk van rá, hiszen az okostelefonunk segítségével tényleg bárhol mérhetünk vele. Ezt a szép felületet mindenki könnyen kezelheti, a fejlesztők egy igazán felhasználó barát programot alkottak meg. Használjuk a telefonunk kijelzőjét, hiszen milliméter-pontossággal tudhatjuk meg a kívánt értékeket. Több nyelven is elérhető a Vonalzó applikáció, amellyel kiválóan húzhatunk meg egy egyenes vonalat is. Ne kételkedjünk a pontosságában, ez az app igen megbízható. Változtassuk meg a kijelző felületét akár álló vagy fekvő módra, függőleges és vízszintes állapotban is hibátlanul mér. A hossz és az átmérő értékei túl számolhatunk vele még területnagyságot, valamint alkalmas mértékegység-átváltására. Megbízható, hiszen pont abban profi, amire szükségünk van, mikor ezt a Vonalzó alkalmazást telepítjük.

Vonalzó app használata

Olyan kevés helyet foglal el a telefonunkon vagy táblagépünkön ez az ingyenes Vonalzó app, hogy szinte észre sem vesszük. Ha kipróbáljuk, milyen egyszerűen és könnyen mérhetünk a mobilunk segítségével, nélkülözhetetlennek érezzük majd. A telepítést követően azonnal elindíthatjuk az alkalmazást. Olvassuk le a kijelzőn a centiméterben, illetve milliméterben megadott értékeket, de akár inchben is számolhatunk. A legfontosabb funkciókat egy érintéssel aktiválhatjuk a készülékünk felületén, ha a középen elhelyezkedő ikonokra bökünk.

vonalzo-1
vonalzo-2

Álló vagy fekvő módban kényelmesebb mérnünk? Állítsuk be szükség szerint. Ugye, milyen kényelmes, hogy mindig a zsebünkben találjuk ezt az eszközt? Ha fontos, hogy pontos értékekkel dolgozzunk, mindenképp telepítsük. A távolságmérésen túl egy terület nagyságát is tévedés nélkül kalkulálja. A barkácsboltban, vagy akár egy háztartási üzletben, de a matematika órán is ugyanolyan hasznát vehetjük. A Vonalzó app kortalan, legalább olyan lényeges egy felnőtt zsebében, mint egy diák asztalán. Hibátlanul teljesít abban, amiért létrehozták a fejlesztők, ezért szinte nélkülözhetetlen egy Android-készülékről.

Tovább az Android letöltés oldalra.