Vonalzó app letöltés | Vonalzó centi mérés mobillal

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Vonalzó

vonalzo A Vonalzó alkalmazás tökéletes arra az esetre, ha egy pontos és stílusos mérőeszközre van szükségünk. Ráadásul elég csak telepíteni az Android telefonunkra ezt a programot, és bárhova magunkkal vihetjük. Mindegy, hogy centiméterben vagy inchben van szükségünk az értékre, a telefonunk kijelzőjén mindkét mértékegységet egy időben láthatjuk. Az átváltást is nyugodtan rábízhatjuk a Vonalzó alkalmazásra. Ezt a mérőeszközt biztosan nem hagyjuk majd otthon, hiszen a zsebünkben mindig elfér – és még szép is!

Gyártó: NixGame
Megnevezés: Vonalzó
Frissítés:
2018.12.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 172
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Vonalzó?

Rendkívül egyszerű, mégis nagyon hasznos alkalmazás a Vonalzó. Mindig kéznél lesz, amikor szükségünk van rá, hiszen az okostelefonunk segítségével tényleg bárhol mérhetünk vele. Ezt a szép felületet mindenki könnyen kezelheti, a fejlesztők egy igazán felhasználó barát programot alkottak meg. Használjuk a telefonunk kijelzőjét, hiszen milliméter-pontossággal tudhatjuk meg a kívánt értékeket. Több nyelven is elérhető a Vonalzó applikáció, amellyel kiválóan húzhatunk meg egy egyenes vonalat is. Ne kételkedjünk a pontosságában, ez az app igen megbízható. Változtassuk meg a kijelző felületét akár álló vagy fekvő módra, függőleges és vízszintes állapotban is hibátlanul mér. A hossz és az átmérő értékei túl számolhatunk vele még területnagyságot, valamint alkalmas mértékegység-átváltására. Megbízható, hiszen pont abban profi, amire szükségünk van, mikor ezt a Vonalzó alkalmazást telepítjük.

Vonalzó app használata

Olyan kevés helyet foglal el a telefonunkon vagy táblagépünkön ez az ingyenes Vonalzó app, hogy szinte észre sem vesszük. Ha kipróbáljuk, milyen egyszerűen és könnyen mérhetünk a mobilunk segítségével, nélkülözhetetlennek érezzük majd. A telepítést követően azonnal elindíthatjuk az alkalmazást. Olvassuk le a kijelzőn a centiméterben, illetve milliméterben megadott értékeket, de akár inchben is számolhatunk. A legfontosabb funkciókat egy érintéssel aktiválhatjuk a készülékünk felületén, ha a középen elhelyezkedő ikonokra bökünk.

vonalzo-1
vonalzo-2

Álló vagy fekvő módban kényelmesebb mérnünk? Állítsuk be szükség szerint. Ugye, milyen kényelmes, hogy mindig a zsebünkben találjuk ezt az eszközt? Ha fontos, hogy pontos értékekkel dolgozzunk, mindenképp telepítsük. A távolságmérésen túl egy terület nagyságát is tévedés nélkül kalkulálja. A barkácsboltban, vagy akár egy háztartási üzletben, de a matematika órán is ugyanolyan hasznát vehetjük. A Vonalzó app kortalan, legalább olyan lényeges egy felnőtt zsebében, mint egy diák asztalán. Hibátlanul teljesít abban, amiért létrehozták a fejlesztők, ezért szinte nélkülözhetetlen egy Android-készülékről.

Tovább az Android letöltés oldalra.