Voice Recorder app letöltés | Hangfelvevő mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Voice Recorder

voice-recorder A Voice Recorder app segítségével már okostelefonnal, vagy akár táblagéppel is kiváló felvételeket készíthetünk el. Dokumentáljunk előadásokat, kapjuk elő a telefont a kedvenc együttesünk koncertjén, vagy csak diktáljuk le magunknak a fontos információkat – az így létrehozott hangfájlokat kiváló színvonalon érhetjük el. Az app jó minőségű felvételt készít, megfelelő hangerővel! Mindenki mobilján ott a helye ennek az apró, ám mégis nagyon hasznos Voice Recorder alkalmazásnak!

Gyártó: lovekara
Megnevezés: Voice Recorder
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 422
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (2 szavazat)

Mi a Voice Recorder?

Sok bosszúságot okoz a rossz minőségben rögzített hanganyag? A Voice Recorder app első osztályú hangfelvevő, bízzunk rá nyugodtan bármit. Kiváló minőségű hangfelvételeket készít, nekünk csak rá kell nyomnunk az indító gombra, majd leállítani, ha eljött az ideje. Az Mp3-ba konvertál audiofájl visszahallgatható bármikor. A Voice Recorder parancsgombjai könnyen felismerhetőek, teljesen azonosak más zenei programok ikonjaival. A kis tárhelyet igénylő app lehetőséget nyújt arra, hogy megváltoztassuk a felvétel minőségét is. Akár egy alacsonyabb módozatban is rögzíthetünk. Sőt, ha kevésbé szimpatikus a sötét árnyalatú háttér, állítsuk át egy fa alapúra, vagy válasszunk világosabb felület színt. Szinte korlátlan a felvételezhető anyagmennyiség, valójában csak a mobil tárhelye befolyásolja, hogy mennyit rögzíthetünk. Ha a minőséget alacsonyabb szintre toljuk, a hangfelvevő fájljai kisebb helyet vesznek majd igénybe. Észrevétlenül, a háttérben dolgozik, így nyugodtan használhatjuk a készülékünket közben. Már több száz órányi anyag rögzítésére is képes.

Voice Recorder használata

Telepítsük néhány mozdulattal ezt a hatékony zenei alkalmazást. A Voice Recorder app-pal valóban minőséges hanganyagot rögzíthetünk akár egy okostelefon segítségével is. Ez különösen fontos, ha nemcsak emlékként őriznénk meg a koncertfelvételt, vagy beszélgetést, hanem másokkal is megosztanánk, továbbá munkahelyi anyaggyűjtéshez is hasznos! A letöltést követően a nyitó felületen máris megjelenik az indító gomb. Nyomjunk rá, és a felvétel elindul. A vibráló grafika jelzi a folyamatos munkamenetet. Akár háttérbe is tehetjük az app-ot, nem szakad meg a felvételezés, mi pedig nyugodtan használhatjuk a telefonunkat.

voice-recorder-1
voice-recorder-2

Miután megállítottuk a rögzítést, a Voice Recorder app elmenti a hangfájlt. Az mp3 formátumot visszahallgathatjuk, vagy akár meg is oszthatjuk egy mozdulattal. Ha nincs szükségünk rá, inkább töröljük azonnal, ne foglalja feleslegesen a tárhelyet. Később csak nyűg lesz, ha felhalmozzuk a szükségtelen hangfájlokat. A Voice Recorder mindent tud, amit egy jó hangrögzítőnek tudnia kell. Megbízhatunk benne profiként is, de a leghétköznapibb helyzetekben is nagyon sokat segíthet. Dokumentálhatunk, hang-jegyzetelhetünk vele – igazán kényelmes módon!

Tovább az android letöltés oldalra.