VLC Mobil app letöltés | VLC Mobil videólejátszó mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

VLC Mobil

vlc-mobil A VLC Mobil alkalmazással nemcsak a videó fájlokat kezelhetjük, igazi multimédia lejátszó ez a közösségi fejlesztésű program. Mindent megtalálunk az Androidra készült változatban, amit már megszerettünk a személyi számítógépen is. Filmezzünk, hallgassuk meg a kedvenc zeneszámaink – mindezt kifogástalan minőségben szolgáltatja a VLC Mobil. Kiválóan rendszerezi az elmentett tartalmakat, így gyorsan megtalálunk bármit.

Gyártó: Videolabs
Megnevezés: VLC Mobil
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 382
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.83 (3 szavazat)

Mi a VLC Mobil?

Már okostelefonnal is elérhető az egyik legnépszerűbb videólejátszó. A VLC közösségi fejlesztésű alkalmazás, ezért gyorsan és hatékonyan igazodik a legkülönbözőbb felhasználói igényekhez. Az app-pal már kiváló minőségben nézhetünk videókat, számos érdekes beállítással és precíz funkcióval kiegészített felületen. Illesszünk feliratot az anyaghoz, gyorsítsunk vagy lassítsunk az elhangzó beszéden, pörgessünk a videót. Az ASF, AVI, FLV, Fraps, MP4, Ogg formátumok mellett a MPEG-4 kiterjesztést is lejátssza a VLC Mobil. Vagyis bármikor nézhetünk digitális kamerák által rögzített tartalmat a táblagépünkön. A népszerű Mp3 zenei fájl mellett az app támogatja a AAC, AC3, ALAC, AMR, DTS, FLAC, MP3, WMA típusokat is. Ez az ingyenes médialejátszó tehát remek eszköz arra, hogy jó minőségben juthassunk hozzá a médiafájlokhoz! Számos audio- és video formátumot támogat, valamint streamelhetünk rajta keresztül. Az alkalmazáshoz nem szükséges külön kodekeket telepíteni. Óriási kedvenc ez a videólejátszó!

VLC Mobil használata

A VLC Mobil alkalmazás rendkívül sok video és audio formátumot támogat, ezért népszerű a multimédialejátszók között. Töltsük le néhány mozdulattal az appot, és már az okostelefonnal is megvalósíthatjuk a személyi számítógépen megszokott minőséges lejátszást. A filmnézés is élménnyé válhat, ha utazás közben előkapjuk a táblagépünket, és a VLC Mobilon keresztül indítjuk el a mozgóképet. Válasszunk animációkat a közös filmezéshez, vagy egy régi kedvencünket is újra nézhetjük. Feliratot is társíthatunk a lejátszón keresztül. A hangerőt, valamint a felület fényességét az oldalsávokban tolhatjuk feljebb, vagy csökkenthetjük le.

vlc-mobil-1
vlc-mobil-2

Elsősorban videólejátszó a VLC Mobil, de zenehallgatáshoz és élő adások streameléséhez is kiváló! Átlátható és könnyen kezelhető könyvtárba rendezi az applikáció az audio fájlokat: zenész, cím, stílus és album alapján tudjuk megtalálni a zeneszámot, majd egy érintéssel azonnal el is indíthatjuk. Továbbá létrehozhatjuk a saját lejátszási listánkat, és bármikor továbbszerkeszthetjük: a zeneszámok gyorsmenüjében találjuk a meg a hozzáadást. A VLC Mobil számos widgetet kínál az audio lejátszáshoz! Kétségtelen, hogy az app rendkívül fontos, hiszen több videót nézünk ma már, mint ahány szöveget elolvasunk!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.