Vivino Wine Scanner apk letöltés | Vivino bor felismerő mobillal

 
Ingyenes programok információs portálja

Vivino Wine Scanner

vivino A Vivino Wine Scanner app segítségével mindent kideríthetünk a kezünkben tartott borról – és ehhez elég csupán az üveg címkéje is. Androidos és iPhone készülékkel ingyen használhatjuk az alkalmazást, amely felér egy borlexikonnal. Azonban mégis több annál: ismeri a közelben fellelhető bor-kínálatot, megmutatja az árakat, az elérési útvonalakat. A személyes értékelések pedig segítenek dönteni, ha tanácstalanok vagyunk. Ittunk már rossz bort? Töltsük le a Vivino-t, hogy többé ne ismétlődhessen meg ez az élmény!

Gyártó: Vivino
Megnevezés: Vivino Wine Scanner
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 599
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Vivino Wine Scanner?

Kitűnően ismeri a magyar borokat a Vivino Wine Scanner alkalmazás. Töltsük le, tegyük zsebre, és felejtsük el, hogy ár alapján választunk majd a borkínálatból. A szkenner segítségével minden lényeges információt átböngészhetünk, így pontosan az alkalomhoz vagy menühöz illő itallal térhetünk haza. Értékeléseket és ajánlásokat kapunk, így nyugodtan ízlelhetjük meg egy általunk nem ismert pincészet újabb kínálatát is. A Vivino Wine Scanner app egy sommelier tudását adja nekünk, aminek az okostelefonunkkal bárhol hasznát vehetjük. A felületen tapasztalt borszakértők folyamatosan frissülő ajánlatait, tippjeit böngészhetjük át, ahol akár a hétvégi családi vacsora egyik italkülönlegességét is felfedezhetjük magunknak. Bolti és online-vásárlásnál is bízzuk magunkat a Vivino Wine Scannerre. Élménnyé teszi a borválasztást is!

Vivino Wine Scanner app használata

Ezzel a borszkenner alkalmazással határozottan és gyorsan dönthetünk, ha minőségi italt vásárolnánk. A Vivino Wine Scanner kevés helyet foglal, mégis nagyon okos. Töltsük le az okostelefonunkra, de táblagéppel vagy iPhone készülékkel is egy érintésre megtudhatunk minden fontos információt. Szkenneljük be a borcímkét, olvassuk el a leírást. Akár azt is megnézhetjük, hol találunk kedvezőbb árajánlatot a kiválasztott termékre. A bor profilja elárulja, érdemes-e bíznunk a minőségében, ugyanis a felhasználók véleményezhetik a termékeket. Nagyin okos az app keresője, az alapbeállítások mellett részletesen is megadhatjuk a paramétereket, hogy minél pontosabb kínálatot állíthasson össze a Vivino.

vivino-1
vivino-2

Az alkalmazással saját listát hozhatunk létre, így a legközelebb döntés előtt kikereshetjük a kedvenceinket. Próbáljunk ki új ízeket, kóstoljunk bele ismeretlen pincészetek ajánlataiba. A szakemberek tapasztalatait is átböngészhetjük már egy mozdulattal. A bor szerelmesei első kézből juthatnak a legfrissebb információkhoz és izgalmas újdonságokhoz, a kezdők pedig kellő segítséget kapnak a jó döntéshez. Nincs bosszantóbb, mint a rosszul megválasztott, vagy egy vonzó csomagolásban feltüntetett gyenge minőségű bor. A Vivino Wine Scanner egy személyes sommelier lehet, akit bárhova magunkkal vihetünk!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.