VivaVideo Free Video Editor apk letöltés | VivaVideo mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

VivaVideo: Free Video Editor

vivavideo A VivaVideo: Free Video Editor ingyenesen kínálja a világ egyik legnépszerűbb video- és képszerkesztőjét. Töltsük le androidos vagy iPhone készülékekre, és máris profi eszközkészlettel vághatjuk meg a mozgóképeket. Készüljünk fel a teljesen újszerű szelfi-beállításokra és az érdekes effektusokra! Fényképezésben és szerkesztésben is nehéz kézhez állóbb appot találni. Megvan a fotó? Írjunk a felületére, vágjunk alá zenét, alakítsuk GIF-fé. Töltsük le a VivaVideot, mert vele élmény a fotózás!

Gyártó: QuVideo Inc.
Megnevezés: VivaVideo: Free Video Editor
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 890
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a VivaVideo: Free Video Editor?

Ha percekig gondolkodunk a helyes beállításon, vagy folyton a fényviszonyokkal birkózunk, akkor a VivaVideo: Free Video Editor appot nekünk fejlesztették ki! A részletek igazi nagymestere ez a fényképező- és fotószerkesztő program. Rendkívül igényes felületen végezhetjük el az utolsó simításokat. Miért ne alkotnánk újjá a képet, sőt, miért ne alakíthatnánk át mozgóvá az álló darabot? Rajzoljunk rá, illesszünk a felületére szöveget, változtassunk a színek tónusain, keretezzük be. Rengeteg lehetőség vár ránk, ha a VivaVideo: Free Video Editort telepítjük a mobilunkra. Gyakorlatilag a vonaton utazva is hanganyagot szerkeszthetünk a videofelvétel alá, így szinte tökéletes kivitelezésben küldhetjük a világhálóra. A kezdőknek remek kihívást, a gyakorlottabb szeműeknek pedig profi eszköztárat kínál az ingyenes app. Így még biztos sosem készítettünk szelfit, próbáljuk ki, mit tud. Pörgessük át a többi felhasználó tartalmát is a VivaVideón, hogy inspirálódjunk belőle!

VivaVideo: Free Video Editor app használata

Olyan egyszerű ennek az appnak a használata, hogy az is szeretni fogja, aki kevésbé ismeri a kép- és videoszerkesztőket. Telepítsük az okostelefonunkra, és máris rányomhatunk a vétel gombra. A szerkesztés és fotóvetítés funkciók mellett a nyitófelületen találjuk a mókás beállításokat is, ahol egyedi szelfit, maszkos portrét és igazán vicces arcképeket lőhetünk magunkról. Inspirálódni szeretnénk? Hajtsuk le az oldalt, ahol számos videót találunk, böngésszük át, nézzünk bele, szerezzünk ötleteket – és később a VivaVideo: Free Video Editor segítségével valósítsuk meg.

vivavideo-1
vivavideo-2

Ezzel az alkalmazással az álló képbe is mozgást vihetünk! A szerkesztő segítségével bármelyik fotónkat meganimálhatjuk, és akár zenét is illeszthetünk a mozgókép alá. Nagyon örülnénk egy ilyen ötletes születésnapi ajándéknak? Akár mi is meglephetjük vele a barátainkat. A VivaVideo: Free Video Editor app új lencsebeállítást, extra kollázsokat és szórakoztató effekteket mutat meg nekünk. Próbáljuk ki a változatos filtereket, amelyekkel tényleg ünnepi színbe bújtathatjuk a videóinkat! Elkészültünk? Egy mozdulattal meg is oszthatjuk, vegyük az irányt a közösségi oldalak felé!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.