VideoShow apk letöltés | VideoShow video editor telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

VideoShow – Video Editor & Maker

videoshow A VideoShow – Video Editor & Maker alkalmazással profi és ötletes videókat készíthetünk. Telepítsük ingyenesen az Android készülékünkre, de már táblagéppel is tökéletesen használhatjuk. Különleges filtereket, 500+ matricát, kép- és videoillesztő eszközöket kínál az alkalmazás, amellyel már hanganyagot is vághatunk a mozgóképek alá. Mivel a közösségi oldalak a kisebb fájlokat részesítik előnyben – a VideoShow átalakítóját nagyon fogjuk szeretni! Töltsük le az appot, mert ezzel élmény lesz a videoszerkesztés!

Gyártó: EnjoyMobi Video Editor Studio
Megnevezés: VideoShow Video Editor & Maker
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 705
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a VideoShow – Video Editor & Maker?

Egy felkészült és könnyen kezelhető videovágót keresünk? A VideoShow – Video Editor & Maker alkalmazás ennél is többet nyújt. Hozzunk létre a felületén GIF-eket, illesszünk a videóra matricákat. Már arra is képes, hogy összedolgozza a mozgó- és állóképeket. Úgy gondoljuk, hogy a kedvenc zeneszámunk tökéletesen kiegészítené a videónkat? Az appal most alávághatjuk, csak néhány mozdulatra van szükségünk, és máris kész az izgalmas alkotás. Elkészült a felvétel? Vágjuk meg azonnal. A VideoShow – Video Editor & Maker app-pal helyben átdolgozhatjuk a tartalmakat. Mielőtt továbbítjuk, szerencsés átméretezni. Így könnyebben feltölthetjük a Facebookra is, hogy ismerőseinknek megmutathassuk a kreatív oldalunkat. Pörgessük át az app eszközkészletét, meg fogunk lepődni milyen okos fejlesztést tarthatunk a kezünkben. Nem véletlen, hogy a világon már sok millióan töltötték le ezt a videoszerkesztőt!

VideoShow – Video Editor & Maker app használata

A VideoShow – Video Editor & Maker nemcsak megkönnyíti a mozgóképvágást és fotószerkesztést, de valóban élménnyé teszi azt! A telepítés után rengeteg funkciót és hasznos beállítást találunk majd az androidos készülékünk felületén. Nyissuk meg, és élvezzük azt, hogy mennyire könnyen kezelhető. Válasszuk ki a kívánt műveletet a nyitó oldalon. Montázsoljunk fotót és videóanyagot, vágjunk össze videóanyagot – de a VideoShow – Video Editor & Maker kitűnő felvételt is készít, ha egy kamerára van szükségünk.

videoshow-1
videoshow-2

Az oldal alsó menüsávjába került néhány nagyon fontos eszköz. Innen egy mozdulattal elérhetjük az ultragyors vágót, a képméretezőt és a fájlátalakítót is. Ez a praktikusság jellemző az alkalmazás teljes felépítésére is. Nyissuk meg a videofájlunkat, és máris láthatjuk a VideoShow – Video Editor & Maker beállításai is. Válasszunk filtert, változtassuk meg a színárnyalatokat. Egy matricával még izgalmasabbá tehetjük a videót, csak el kell dönteni, hogy a hatalmas választékból melyiket is illesszük a felületre. A zeneszerkesztő segítségével hanganyagot is csatolhatunk a felvételhez. Esetleg van egy saját kreatív ötletünk? Énekeljük vagy rajzoljunk az app felületére, amely rögzíti ezt, és később lehetővé teszi, hogy a szerkesztésnél felhasználhassuk. A VideoShow – Video Editor & Maker sokkal többre képes, mint gondolnánk, próbáljuk ki!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.