Video Editor app letöltés | Videó szerkesztő telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Video Editor

video-editor A Video Editor megkönnyíti a videó szerkesztést ez a népszerű applikáció, okostelefonra vagy táblagépre telepítve egyszerűvé válik a videó fájlok kezelése. Ingyenesen letölthető bármilyen androidos készülékre. A videózás is legalább annyira népszerű, mint a fotózás, így természetes az igény: ha már elkészíthetjük telefonnal a felvételeket, legyen lehetőségünk a szerkesztésre is. A Video Editor applikációval ezt bárhol megtehetjük a mobilunk segítségével.

Gyártó: FunMedia Studio
Megnevezés: Video Editor
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 200
Kategória: Média és videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Video Editor?

Érdemes egy könnyen kezelhető videó szerkesztőt telepíteni a mobilunkra, amellyel elvégezhetjük a felvételeken az apró, de mindenképp szükséges igazításokat és simításokat. A Video Editor támogatja a vágást, de különböző videókat is egymás után illeszthetünk, vagy akár a felületen keresztül készíthetjük el magát a felvételt. Az alkalmazással remek prezentációkat hozhatunk létre, de a különleges ünnepi alkalmak fotóalbumát is filmszerűen összeszerkeszthetjük. A fejlesztők most lehetőséget adnak arra is, hogy aláfestő zenét illesszünk a mozgóanyaghoz, így még teljesebbé tehetjük a képi élményt. Az elkészült videókat végül a legkedveltebb közösségi oldalakon is posztolhatjuk, elég csak a megosztás opciónál a megfelelő fórumot kiválasztani. A letisztult felületen rövid idő alatt kiismerhetjük magunkat: az egyértelmű opciók és könnyen kezelhető parancsok segítségével gyorsan elkészülhetnek a minőséges videó anyagok.

Video Editor használata

Egyszerű és mégis nagyszerű a Video Editor app. Mindent tud, amire szükségünk lehet ahhoz, hogy okostelefonnal videót vágjunk. Rövidíthetünk a felvételeken, és ezzel az alkalmazással most könnyedén eltávolíthatjuk a zavaró, oda nem illő részeket. Töltsük le a mobilunkra, hogy gördülékenyen szerkeszthessünk. Első lépésként válasszuk ki a nyitó felületről a használni kívánt funkciót. Minden esetben egy átlátható munkaablakhoz navigál bennünket a Video Editor, ahol a képernyő érintésével könnyedén elvégezhetjük a műveleteket. Ha videózni szeretnénk, szintén a főoldalról indítsuk el a felvételt.

video-editor-1
video-editor-2

Nemcsak videó fájlokat kezel okosan a Video Editor app, a fényképek szerkesztésénél is hasznát vehetjük. Prezentációkhoz kitűnő, mert egy nagyobb mennyiségű fotó egymás után illesztését is rábízhatjuk, nem beszélve a kísérő zene lehetőségéről. Változtassuk meg a képek sorrendjét, állítsunk össze jól mutató párosokat, vagy forgassuk el a fotót a megfelelő irányba. A jó képanyag az időzítésen is múlik, ezért érdemes átgondoltan szabályozni a vetítés sebességét. Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, a jobb felső sarokban szereplő ikonra nyomjunk a mentéshez!

Tovább az android letöltés oldalra.