Vicces csengőhangok app letöltés | Vicces csengőhangok alkalmazás

 
Ingyenes programok információs portálja

Vicces csengőhangok

vicces-csengohangok A Vicces csengőhangok ingyenes alkalmazás egy mozdulattal félretessékeli a megszokott és unalmas gyári hangbeállításokat. Telepítsük androidos mobiltelefonra vagy táblagépre, és, lehet, hogy mi magunk is meglepődünk majd! Nyávogó e-mail jelzés, békakuruttyoló telefoncsörgés? Bohócnevetés vagy pezsgős üveg pukkanás? Állítsunk be vicces üzenetjelző hangot, rendeljünk a telefonunkhoz egyedi és mókás csengéseket. Töltsük le most, és reggel már a Vicces csengőhangok ráz ki bennünket az ágyból!

Gyártó: RayJayFro
Megnevezés: Vicces csengőhangok
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 194
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Vicces csengőhangok?

Meglepődnénk, ha Mr. Bean kiabálna ránk, hogy valaki hív bennünket? Ha a Vicces csengőhangokat telepítjük az okostelefonunkra, most valóban új és frappáns jelzőhangokra számíthatunk. Itt az ideje, hogy egy kicsit felrázzuk a készletünket. Eddig a gyári beállításokat használtuk? Váltsunk egyedi és különleges csengőhangokra. A kínálatból nem lesz egyszerű választani, ezért többet is kipróbálhatunk. Miért ne újíthatnánk meg hónapról hónapra a jelzőhangjainkat? A felhozatal megunhatatlan. Lepjük meg a barátainkat a különleges beállításokkal: mekkorát nevetünk majd együtt, ha a legváratlanabb helyzetben szólalnak meg az ismert filmes zörejek! Mintha egy veszélyes jelenetben lennénk mi magunk is. Talán még emlékszünk is, hogy hol hallhattuk a népszerű neszeket. Válasszuk ki, hogy mivel frissítjük fel az okostelefonunkat – ezt, természetesen bármikor megváltoztathatjuk.

Vicces csengőhangok app használata

Nevettünk már egy vicces zörejen? Ha meglepő pillanatban hangzik el, még egy lónyerítés is nagyon mókás. Telepítsük a Vicces csengőhangok alkalmazást a mobilunkra, és máris szabadon választhatunk a legérdekesebb jelzőhangokból. Biztosan nem marad reakció nélkül, ha egy pezsgősüveg pukkanás hangzik el csevegés közben. Igen, már az androidos készülékünk is lehet nagyon vicces. Ezt az ötletes appot elég csak letölteni, s amint döntöttünk a nekünk tetsző hang mellett, érintéssel be is állíthatjuk.

vicces-csengohangok-1
vicces-csengohangok-2

A teljes jelzőhang készletünket lecserélhetjük a Vicces csengőhangok alkalmazással, használjuk ki ezt a lehetőséget! Böngésszünk a kínálatban, az ikonokba rejtett hangokat érintéssel szólaltathatjuk meg. Mi illene jobban a reggeli készülődésünkhöz, a fekete macska nyávogása vagy egy hárfa elbűvölő hangja? Döntsük el, és, ha újra rányomunk, máris beállíthatjuk ébresztőként. A gyorsmenüben változtathatjuk meg a csengő- és figyelmeztető hangokat is. Most egyetlen mozdulattal viccessé tehetjük az okos készülékünket – ezt biztos észrevesszük, ha megszólal. Többé már nem kérdéses, kinek a mobilja cseng, ha meghalljuk az egyedi zörejeket!

Tovább az Android letöltés oldalra.