Vatera app letöltés magyar | Vatera apróhirdetés mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Vatera

vatera A Vatera ingyenesen letölthető alkalmazással is elérhető. A Vatera saját Android applikációval jelentkezik annak érdekében, hogy felhasználók számára minél kényelmesebb és minél teljesebb szolgáltatást nyújthasson. Az applikáció lehetőséget kínál a Vatera.hu legfőbb funkcióinak használatára, mindezt mobiltelefonról kényelmesen és egyszerűen. A licitálás és a vásárlás ugyanolyan lendületes, mintha az internetes felületen történne. Vaterázóknak kötelező a letöltése!

Gyártó: Allegro Group HU Kft.
Megnevezés: Vatera
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
9 877
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 2.75 (22 szavazat)

Mi a Vatera?

Az applikáció remekül használható bárki számára, aki előszeretettel alkalmazza a Vatera rendszerét. A telefonos alkalmazás némileg egyszerűsített változata az internetes felületnek, de itt is kényelmesen intézhető a levelezés, követhetők a mentett keresések, valamint figyelhetők a különböző licitek. Az ingyenesen letölthető Android alkalmazásban a Vatera egy intelligens keresővel rendelkezik, amely nagymértékben megkönnyíti a felület használatát. A felület átlátható, nagyméretű menüelemekkel rendelkezik, ilyen módon azoknak sem okoz gondot a használata, akik esetleg kevésbé jártasak az internetes oldalak és az applikációk világában.

Vatera használata

Amikor letöltjük a Vatera alkalmazást, lehetőségünk nyílik azonnal rákeresni a számunkra érdemes dolgokra. Csupán be kell írnunk a keresés kulcsszavát a keresőmezőbe és elindítani a keresést. Szűkíthetjük a keresési találatokat; ez nagyszerűen alkalmazható funkció azokban az esetekben, mikor a nagyszámú találatra számítunk. A szűrési feltételek között megadhatunk kategóriát, kereshetünk csak új vagy csak használt tárgyakra... Rengeteg beállítási lehetőségünk van. A keresés mellett böngészhetünk is, ami legalább annyira izgalmas, mint a bolhapiacon sétálni. Sok érdekességre akadni a felületen.

vatera-1
vatera-2

A keresési oldalak képpel vannak ellátva, ennek köszönhetően könnyebben eldönthetjük, hogy az adott termék felkeltette az érdeklődésünket vagy sem. Azonnal láthatjuk a termék meghatározott vagy jelenlegi árát, illetve a licitálások idejét és számát. Mindezek alapján már tudatjuk, hogy szeretnénk-e saját ajánlatot tenni vagy sem. Nem szabad elfelejteni, hogy találati listában egyszerre csak 30 elem jelenik meg, így tehát nagyszámú találat esetén lapozásra lehet szükség.

Tovább az android letöltés oldalra.