uTorrent app letöltés magyar | uTorrent letöltő alkalmazás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

uTorrent

utorrent A uTorrent piacvezető torrent alkalmazás, amelyet bárki ingyenesen letölthet az iPhone-jára, illetve Androidjára. Az app igazán hatékony, akár párhuzamosan több fájlt is menthetünk egyszerre a világhálóról. A µTorrent kis erőforrás igényű, valamint az okostelefon memóriájával is helytakarékosan bánik. Egy valóban népszerű és felhasználó barát alkalmazásról beszélünk: megbízható, gyors és könnyű. Senki se habozzon, mert itt a legjobb megoldás!

Gyártó: BitTorrent, Inc.
Megnevezés: uTorrent
Frissítés:
2018.03.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 183
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a uTorrent?

A µTorrent alkalmazás kezelőfelülete könnyen átlátható az okostelefonnal újonnan ismerkedőknek, ám a gyakorlottak is találnak számos részletesebb beállítást, amelynek hasznát vehetik. A mobiltelefonos applikációban a torrent webes felülete köszön vissza ránk, így, azok, akik már gyakori felhasználók voltak korábban is,ezentúl a mobilis torrentezést is kipróbálhatják. Gyakran megtörténik, hogy egy Androidról indított letöltés jóval gyorsabban végbe megy, mintha mindezt egy asztali számítógépről tettük volna. A program roppant egyszerűsége és kezelhetősége ellenére minden szükséges funkciót tartalmaz. Azonban a letöltések előnézete továbbra sem tekinthető meg, a beépített lejátszó még hiányzik a µTorrent-ből.

uTorrent használata

A telepítést követően az angol nyelven futó µTorrent néhány pontban bemutatja az alkalmazás használatát. Az egyszerű lépéssorozatot valóban bárki könnyen elsajátíthatja. Idő- és helykihasználás szempontjából is kiváló választás a µTorrent, ugyanis a letöltött applikáció kisméretű. A kereső felülettel nem lehet előre szűkítni a találatokat, ezért, amennyiben minél pontosabbak a keresőszavak, annál jobb listát kapunk meg. A kiválasztott file-t egy mozdulattal le tudjuk tölteni. Arra érdemes odafigyelni, hogy mindig legyen megfelelő nagyságú szabad memória a mentéshez.

utorrent-1
utorrent-2

A µTorrent ingyenes applikáció mindig közli a letölteni kívánt fájl méretét, valamint a rendelkezésünkre álló szabad helyet is. Így bármikor átláthatjuk a saját okostelefonunk telítettségét. A torrent letöltéssel kapcsolatos információi részletesek, továbbá automatikus leállítást, leállítás ütemezőt is találunk az app funkciói között. Igazán praktikus és felhasználóbarát a µTorrent!

Tovább az android letöltés oldalra.