UNO apk letöltés ingyen | UNO kártyajáték telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

UNO

uno Az UNO kártyajáték generációk nagy kedvence, kortól függetlenül. Könnyű megtanulni, és annál nehezebb abbahagyni! Összehozza a barátokat, új ismerősöket szerzünk vele, és igazán remek családi program, amellyel mindenki nyerhet. Már okostelefonról is elérhető a világhírű játék, töltsük le az UNO applikációt, dőljünk hátra a fotelben, és adjuk át magunkat a kártyakörök váratlan fordulatainak. Ezzel a fejlesztéssel valóban úgy érezhetjük, hogy egy virtuális asztalnál foglalunk helyet.

Gyártó: Gameloft
Megnevezés: UNO
Frissítés:
2018.05.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 569
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi az UNO?

Az UNO az egyik legizgalmasabb és legkönnyebben megtanulható kártyajáték. Milliók rajonganak érte, a színeket és számokat tartalmazó lapok annyira univerzálisak, hogy a világban bárhol előhúzhatjuk a kártyapaklit. Sőt, ha telepítjük az okostelefonunkra, már csak az alkalmazást kell elindítanunk, és bármikor csatlakozhatunk a játékosokhoz. Az UNO felületén szintén kártyalapokat kezelünk, az első osztásnál 7 darabot kapunk. Minden körben az elénk helyezett lapra egy vagy színben, vagy számban, vagy szimbólumban illeszkedőt kell helyeznünk. Az nyer, aki a leghamarabb megszabadul mindegyiktől. A felület rendkívül interaktív, hiszen bármikor megszólíthatjuk a társainkat. Chat ablakon keresztül igazi kártyaparti hangulatot teremthetünk, az UNO app bizonyosan partnerünk lesz benne. Ez a játék kifejezetten a baráti társaságoknak, rajongók millióinak készült el a közös kártyajátékhoz. A szabályok ismeretében már nem is kell más tennünk, mint telepíteni az UNO okostelefon változatát, és bekapcsolódni az éjjel-nappal folyó játékfolyamba.

UNO használata

Töltsük le ezt az ingyenes applikációt, és a világ egyik legnépszerűbb kártyajátékát már bárhol elindíthatjuk az okostelefonunkról. Az UNO érdekes és gördülékenyen kezelhető app, bárki elboldogul a telepítéssel, majd később a felületen is könnyen kiismeri magát. A kezdőknek és a gyakorlott UNO-soknak is hasznos ez a program. A letöltést követően nyissuk meg az alkalmazást. Első lépésben felhasználói nevet hozunk létre, amellyel később bekapcsolódhatunk a kártyajátékba. A hozzá tartozó avatart is ekkor kell kiválasztanunk.

uno-1
uno-2

A regisztrációval végre mi is UNO-sokká válunk. Az alkalmazás egy virtuális asztalhoz navigál bennünket, ahol már várnak ránk a játékos társak. Ha most vesszük először kezünkbe a lapokat, érdemes odafigyelni a játékkört megelőző rövid szabályismertetésre. Az UNO nagyon egyszerű elven működik, bizonyosan gyorsan ráérzünk az ízére. Eláruljuk, nehéz letenni a játékot, szinte függőséget okoz. Az UNO alkalmazással átélhetjük a kártyapartik izgalmát, és közben ugyanúgy beszélgethetünk a partnerekkel, mintha csak mellettünk foglalnának helyet. A baráti társaságok is bármikor összeülhetnek egy UNO-ra ezzel az app-pal, függetlenül, hogy épp a világ melyik részén tartózkodnak!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.