UNO apk letöltés ingyen | UNO kártyajáték telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

UNO

uno Az UNO kártyajáték generációk nagy kedvence, kortól függetlenül. Könnyű megtanulni, és annál nehezebb abbahagyni! Összehozza a barátokat, új ismerősöket szerzünk vele, és igazán remek családi program, amellyel mindenki nyerhet. Már okostelefonról is elérhető a világhírű játék, töltsük le az UNO applikációt, dőljünk hátra a fotelben, és adjuk át magunkat a kártyakörök váratlan fordulatainak. Ezzel a fejlesztéssel valóban úgy érezhetjük, hogy egy virtuális asztalnál foglalunk helyet.

Gyártó: Gameloft
Megnevezés: UNO
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 674
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi az UNO?

Az UNO az egyik legizgalmasabb és legkönnyebben megtanulható kártyajáték. Milliók rajonganak érte, a színeket és számokat tartalmazó lapok annyira univerzálisak, hogy a világban bárhol előhúzhatjuk a kártyapaklit. Sőt, ha telepítjük az okostelefonunkra, már csak az alkalmazást kell elindítanunk, és bármikor csatlakozhatunk a játékosokhoz. Az UNO felületén szintén kártyalapokat kezelünk, az első osztásnál 7 darabot kapunk. Minden körben az elénk helyezett lapra egy vagy színben, vagy számban, vagy szimbólumban illeszkedőt kell helyeznünk. Az nyer, aki a leghamarabb megszabadul mindegyiktől. A felület rendkívül interaktív, hiszen bármikor megszólíthatjuk a társainkat. Chat ablakon keresztül igazi kártyaparti hangulatot teremthetünk, az UNO app bizonyosan partnerünk lesz benne. Ez a játék kifejezetten a baráti társaságoknak, rajongók millióinak készült el a közös kártyajátékhoz. A szabályok ismeretében már nem is kell más tennünk, mint telepíteni az UNO okostelefon változatát, és bekapcsolódni az éjjel-nappal folyó játékfolyamba.

UNO használata

Töltsük le ezt az ingyenes applikációt, és a világ egyik legnépszerűbb kártyajátékát már bárhol elindíthatjuk az okostelefonunkról. Az UNO érdekes és gördülékenyen kezelhető app, bárki elboldogul a telepítéssel, majd később a felületen is könnyen kiismeri magát. A kezdőknek és a gyakorlott UNO-soknak is hasznos ez a program. A letöltést követően nyissuk meg az alkalmazást. Első lépésben felhasználói nevet hozunk létre, amellyel később bekapcsolódhatunk a kártyajátékba. A hozzá tartozó avatart is ekkor kell kiválasztanunk.

uno-1
uno-2

A regisztrációval végre mi is UNO-sokká válunk. Az alkalmazás egy virtuális asztalhoz navigál bennünket, ahol már várnak ránk a játékos társak. Ha most vesszük először kezünkbe a lapokat, érdemes odafigyelni a játékkört megelőző rövid szabályismertetésre. Az UNO nagyon egyszerű elven működik, bizonyosan gyorsan ráérzünk az ízére. Eláruljuk, nehéz letenni a játékot, szinte függőséget okoz. Az UNO alkalmazással átélhetjük a kártyapartik izgalmát, és közben ugyanúgy beszélgethetünk a partnerekkel, mintha csak mellettünk foglalnának helyet. A baráti társaságok is bármikor összeülhetnek egy UNO-ra ezzel az app-pal, függetlenül, hogy épp a világ melyik részén tartózkodnak!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.